Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Νηπιαγωγεία Ικαρίας: Συνεχίζουν την κατάληψη οι γονείς

Συνεχίζουν την κατάληψη των νηπιαγωγείων οι γονείς στην Ικαρία, σύμφωνα με απόφαση γενικής συνέλευσης που πραγματοποίησαν. Αναλυτικά το ψήφισμά τους:
ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ


                            Άγιος Κήρυκος, Ικαρία, 20/09/2013

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
1ου & 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ
ΑΓΙΟΥ ΚΗΡΥΚΟΥ ΙΚΑΡΙΑΣ
ΠΡΟΣ: - Δ/ΝΣΗ Π/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
  ΣΑΜΟΥ
                            - ΠΕΡΙΦ/ΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ
                              ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ
                            - ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ & ΘΡΗΣΚ/ΤΩΝ
                            - ΔΗΜΟ ΙΚΑΡΙΑΣ
                            - ΜΜΕ
    Σήμερα, Παρασκευή 20-09-2013, οι Σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων του 1ου & 2ου Νηπιαγωγείου Αγίου Κηρύκου πραγματοποιήσαμε την τρίτη Γενική Συνέλευση για το θέμα της απαράδεκτης απόφασης μετακίνησης των δύο εκπαιδευτικών και την απόρριψη των προνηπίων από τα δύο σχολεία.
    Εφόσον δεν έχουμε λάβει μέχρι στιγμής επίσημη γραπτή απάντηση στην επιστολή διαμαρτυρίας που κοινοποιήσαμε στις 13-09-2013, και η τηλεφωνική επικοινωνία με τις αρμόδιες υπηρεσίες δεν έχει φέρει αποτέλεσμα, αποφασίζουμε την συνέχιση της κατάληψης μέχρι και την Τετάρτη 25-09-2013, οπότε και θα πραγματοποιηθεί εκ νέου Γενική Συνέλευση.
 Την ίδια ημέρα θα παρουσιαστούμε στον Δήμο Ικαρίας για να γίνει από εκεί επικοινωνία με την Δ/νση Σάμου, την Περιφέρεια Β. Αιγαίου και το Υπουργείο Παιδείας και να απαιτήσουμε την λύση του προβλήματος....αναδημοσίευση από το http://www.ertopen.com...