Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 15 Ιουνίου 2019

Πρεμιέρα με ήττα για τις κορασίδες του Διαγόρα Ικαρίας (φωτορεπορτάζ)


Την ήττα γνώρισε ο Διαγόρας Ικαρίας στον πρώτο αγώνα που έδωσε για τη Β' φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Κορασίδων, αγωνιζόμενος στο γήπεδο του Μετς (ουδέτερη έδρα), από την ομάδα του Περιστεριώνα Τήνου, με 17-66 (τα δεκάλεπτα 2-14, 4-34, 15-48,17-66).

Με μόλις οκτώ αθλήτριες στο ρόστερ ο Διαγόρας, έναντι πλήρους δωδεκάδας των αντιπάλων, άρα μεγαλύτερη κούραση στην ομάδα και φθορά με φάουλ, υποτάχτηκε εύκολα, αν και στο δεύτερο δεκάλεπτο έχασε τουλάχιστον δέκα πόντους από αυτά που δεν χάνονται, μάλλον λόγω έλλειψης συγκέντρωσης από την κούραση, ίσως και από υπεβολική σιγουριά.

Στην Τήνο η δημιουργία του κλειστού γηπέδου εδώ και λίγα χρόνια (2014) έχει αποδώσει τους "καρπούς" της, όχι μόνο στις κορασίδες. Σειρά της βόρειας πλευράς της Ικαρίας να δει ένα κλειστό και να σταματήσουν οι προπονήσεις στα ανοιχτά και στα τσιμέντα. Αυτό ακριβώς φάνηκε στο παρκέ και στον αγώνα.


ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ζαχ. Παρήμερος): Χαϊντούτη 12, Καρούτσου 2, Αναγνωστοπούλου 3, Σέχου, Λομβαρδά, Τσαντίρη, Γεωργίου, Καρίμαλη. 

ΤΑΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑΣ (Παν. Σιώτης): Καλογεράκη, Μπρουντζάκη, Μπινιάκου, Καμπέρι 12, Μαραγκού 2, Λούβαρη Ν. 4, Φωσκόλου 8, Βοϊνά 4, Τριανταφύλλου 8, Λούβαρη Α. 6, Κλαυδιανού 8, Πλυτά 14.  

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ






Νωρίτερα ο Ιπποκράτης Κω κέρδισε "στο νήμα" τον Αιγέα Χίου με 43-42, ενώ τα Χανιά που και φέτος κατά τη γνώμη μας είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου, κέρδισαν τον Αιγέα Πλωμαρίου με 79-19 (ακολουθούν φωτο από τον αγώνα αυτό, τα Χανιά με τα κόκκινα).