Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Eπικοινωνιακές χάντρες από τους τροϊκανούς, για τους ιθαγενείς


Παραγωγή «στοχευμένων» ειδήσεων, είναι το τελευταίο αποκούμπι του τροϊκανού τιτανικού, μήπως και με χάντρες και καθρεφτάκια, ξεγελάσει κανέναν για να του υφαρπάξει την ψήφο.

Το κράτος «δουλεύει» για το καλό μας και μας φροντίζει, είναι το μήνυμα που κάποιοι καλοπληρωμένοι σύμβουλοι των πολιτικών επιτελείων προωθούν, μήπως και το χάψει ο συνταξιούχος της κουτσουρεμένης σύνταξης του ΟΓΑ, ο άνεργος και ο εργαζόμενος εκ περιτροπής με μια – δύο ημέρες τη βδομάδα, ο αναίτια δαρμένος των διαδηλώσεων, που τις έκαναν μπάχαλο προβοκάτορες που μπαινόβγαιναν μέσα στις αστυνομικές γραμμές, παρέα με φασίστες.

Έχουμε και λέμε:

Έλεγχος στο γερμανικών συμφερόντων Lidl για αισχροκέρδεις (Καλώς γίνονται οι έλεγχοι αυτοί, να υποθέσουμε λοιπόν ότι θα ελεγχθούν πχ και οι εφοπλιστές για τις αυξήσεις των εισιτηρίων?).

Φυλάκιση για τον Τσοχατζόπουλο (ναι να πληρώσει όποιος είναι ένοχος, αλλά είναι να μην παραπονιέται ο ίδιος, όταν η τρελοπαρέα της Siemens και οι Βατοπεδινοί είναι έξω?).

Έλεγχοι για ανασφάλιστη εργασία μεταναστών σε βιοτεχνίες, με αποτέλεσμα το κράτος να χάνει έσοδα. (Ναι να δουλεύουν όλοι ασφαλισμένοι, να υποθέσουμε λοιπόν ότι θα ελεγχθούν και οι καναλάρχοεκδότες για τα εκατομμύρια που δεν έχουν αποδώσει στα ασφαλιστικά ταμεία - εκεί να δεις εισφοροδιαφυγή, ή εκεί κάνει τζιζ και την πληρώνουν κάτι Μπαγκλαντεζοπακιστανοί χωρίς άδεια παραμονής?).

Υ.Γ. ίσως αύριο να ανακαλέσουν και κανένα μοντέλο της Wolkswagen, έτσι για «τσαμπουκά» στη Μέρκελ.