Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Ανακοίνωση της ΕΤΙΤΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ Ε. ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ 30.5
Αθήνα, 31 Μαίου 2011, Αρ. Πρωτ: 1282
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνάδελφοι,
Μετά την χθεσινή μας Έκτακτη Γενική Συνέλευση, και έχοντας γίνει μάρτυρες της πιο πολυπληθούς συνέλευσης μας από ποτέ, σας ενημερώνουμε πως η εντολή σας για αγώνες μέχρι τέλους θα εκτελεστεί!
Το Σώμα καταψήφισε καθολικά την πρόταση της Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε, δίνοντάς μας την εξουσιοδότηση για καθημερινές απεργιακές κινητοποιήσεις από σήμερα και μέχρι την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, που θα αναπληρώνει το χαμένο εισόδημά μας και θα εξασφαλίζει αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας. Θα δώσουμε στους εργοδότες μας να καταλάβουν πως δεν θα δεχθούμε οποιαδήποτε μείωση στον μισθό μας, μιας και ακόμη και η μηδενική αύξηση αποτελεί ουσιαστικά μείωση λόγω πληθωρισμού!
Δεν υποχωρούμε αν δεν αποδεχθούν ότι αποτελούμε το σημαντικότερο κομμάτι του προϊόντος που ονομάζουν τηλεόραση.
Η συμμετοχή του κόσμου θα είναι μαζική μιας και όλες οι προσπάθειες καταστρατήγησης της μέχρι τώρα ισχύουσας Συλλογικής Σύμβασης (μονομελή συνεργεία, αυθαίρετες μειώσεις και απολύσεις, καθυστερήσεις πληρωμών, απειλές εργαζομένων ότι αν απεργήσουν θα απολυθούν) έχουν καταφέρει εντυπωσιακή συσπείρωση και αποφασιστικότητα ανάμεσα στα μέλη μας!
Δεν επαιτούμε !
Απαιτούμε τα αυτονόητα.
Την αξιοπρέπειά μας, τους μισθούς μας, την Συλλογική μας Σύμβαση !
για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής
Γραφείο: 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης [Ε.Κ.Α.]