Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Τουρνουά καλαθοσφαίρισης Δημοτικών σχολείων

Σας γνωρίζουμε ότι από φέτος η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου σε συνεργασία με την ΤΕ ΕΟΚ Σάμου θα διοργανώσουν από κοινού το τουρνουά καλαθοσφαίρισης Δημοτικών σχολείων «Κων/νος Χατζηπαναγιώτης». Ημερομηνία προκριματικών αγώνων Παρασκευή 13 Μαϊου 2011 και πιθανόν μόνο για τον όμιλο Σάμου και το Σάββατο 14 Μαϊου 2011, ενώ η τελική φάση θα γίνει το Σάββατο 21 Μαϊου 2011.
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΟΜΙΛΟΣ ΒΑΘΕΟΣ
Συμμετέχουν τα δημοτικά σχολεία της πόλης Σάμου (1ο, 2ο, 3ο, Βαθέος), μαζί με το Δημοτικό σχολείο Κοκκαρίου. Σε αγώνες που θα γίνουν τη Παρασκευή 13 και ίσως το Σάββατο 14 Μαϊου θα βγεί ένας νικητής που θα συμμετάσχει στην τελική φάση στο Πυθαγόρειο. Οι αγώνες του ομίλου Βαθέος θα ξεκινήσουν τη Παρασκευή 13 Μαϊου 2011 και ώρα 08.45 στο κλειστό γυμναστήριο Βαθέος. Θα προηγηθεί κλήρωση και δύο σχολεία θα αγωνιστούν σε ένα προκριματικό αγώνα, πρίν τους αγώνες των ημιτελικών και πιθανόν του τελικού.
ΟΜΙΛΟΣ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟΥ
Συμμετέχουν τα δημοτικά σχολεία Πυθαγορείου και Μυτιληνιών, ενώ το Δημοτικό σχολείο Χώρας δεν συμμετέχει. Ο ένας και μοναδικός αγώνας θα γίνει τη Παρασκευή 13 Μαϊου 2011 και ώρα 11:00 στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου.
ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΛΟΒΑΣΟΥ
Συμμετέχουν τα Δημοτικά σχολεία Καρλοβάσου (1ο, Μεσαίου, Όρμου), μαζί με το Δημοτικό σχολείο Μαραθοκάμπου. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν τη Παρασκευή 13 Μαϊου 2011 και ώρα 09:00 στο κλειστό γυμναστήριο Καρλοβάσου. Θα πραγματοποιηθούν δύο ημιτελικοί και ένας τελικός.
ΟΜΙΛΟΣ ΙΚΑΡΙΑΣ
Συμμετέχουν τα Δημοτικά Σχολεία Ραχών, Ευδήλου, μαζί με τα δύο Δημοτικά του Αγίου Κηρύκου. Η νικήτρια ομάδα θα ανακηρυχθεί από τον τελικό της Παρασκευής 13 Μαϊου 2011.
ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ
Οι νικήτριες ομάδες των παραπάνω ομίλων (Σάμου, Πυθαγορείου, Καρλοβάσου και Ικαρίας) θα συμμετάσχουν στο final 4 που θα γίνει το Σάββατο 21 Μαϊου 2011 στο κλειστό γυμναστήριο Πυθαγορείου και σε ώρες που θα καθορισθούν την ερχόμενη εβδομάδα. Επίσης θα γίνει και αγώνας δημοτικών σχολείων με κορίτσια. Αντίπαλες ομάδες το 3ο Δημοτικό σχολείο Σάμου και Δημοτικό σχολείο Πυθαγορείου. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνουν διαγωνισμοί ελευθέρων βολών και τριπόντων.
Περισσότερα θα καθορισθούν την ερχόμενη εβδομάδα όταν και θα γνωσθούν οι νικητές των ομίλων.