Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

Δηλώσεις παρατάξεων στο ΦΩΣ για την ΕΣΗΕΑ

Ρεπορτάζ με τις θέσεις-σχολιασμούς εκπροσώπων των παρατάξεων της ΕΣΗΕΑ για την επόμενη μέρα, δημοσιεύει σήμερα Σάββατο, η αθλητική εφημερίδα ΦΩΣ.
Για την ανάγκη γρήγορης συγκρότησης προεδρείου, μίλησε ο Δημήτρης Τρίμης, από τη Συσπείρωση, καλό για τη δημοκρατία, χαρακτήρισε η Ν. Νταουντάκη, την είσοδο πολλών παρατάξεων στο Δ.Σ. Για γρήγορη συγκρότηση προεδρείου, έκανε λόγο ο Μάκης Διόγος από τη Δημοσιογραφική Μεταρρύθμιση.
«Ο κλάδος περιμένει από το νέο ΔΣ την επίλυση των προβλημάτων του», δήλωσε ο Χρήστος Κυρίτσης από τους Δημοσιογράφους για τη Δημοσιογραφία. Ο Δ. Τσαλαπάτης από την ΚΕΔ δήλωσε ότι «σημασία έχει η επόμενη μέρα, τα προβλήματα δεν μπορούν να περιμένουν». Η Δημοσιογραφική Συνεργασία, παρέπεμψε στην ανακοίνωση του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ, που μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «χρειάζεται ριζική ανατροπή, μαζική εγκατάλειψη του εργοδοτικού και κυβερνητικού συνδικαλισμού».
Από την Πρωτοβουλία για την Ανατροπή, ο Νάσος Μπράτσος δήλωσε: «ήταν ένα αποτέλεσμα που έδειξε ανάγλυφα τις συνέπειες της κυβερνητικής και εργοδοτικής πολιτικής στην εκλογική καταγραφή των συνδυασμών, οι οποίοι κινήθηκαν σε αυτή την κατεύθυνση και καταποντίστηκαν. Εμείς δεν πανηγυρίζουμε τη στιγμή που αρκετοί συνάδελφοί μας έχουν χάσει τη δουλειά τους και αρκετοί άλλοι αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, αλλά παίρνουμε δύναμη από την εκλογική μας καταγραφή, για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας, ώστε να μπορέσουμε όλοι οι εργαζόμενοι, μέσα κι έξω από το χώρο των ΜΜΕ, να αποκρούσουμε τις συνέπειες των αλλεπάλληλων μνημονίων στη ζωή και τις δουλειές μας».