Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΠΑΣ Ίκαρος: Τα ρούχα και τα παιχνίδια για τους πρόσφυγες στη Σάμο έφτασαν στο προορισμό τους


 ...αναδημοσίευση από την Ικαριακή Ραδιοφωνία...


Μια δράση αλληλεγγύης από τον Ικαριακό αθλητικό σύλλογο Ίκαρος προς τους πρόσφυγες στην δομή της Σάμου.

 

Η  πρόσκληση προς τους Ικαριώτες να συγκεντρώσουν ρούχα παιχνίδια και άλλον εξοπλισμό όπως δημοσιεύθηκε (εδω) έγινε αποδεκτή από πλήθος κόσμου στις τρείς μέρες που διήρκεσε το κάλεσμα, τέσσερα αυτοκίνητα ΙΧ φτάσανε στη Σάμο επ’ευκαιρία του αγώνα Μπάσκετ όπου ο Ίκαρος αντιμετώπισε την ομάδα Αθλέων. Η προσφορά παραδώθηκε στην ΜΚΟ Refugees for refugees η οποία θα αναλάβει την διανομή σε όσους έχουν ανάγκη. Ενώ έχουν μείνει ακόμα αρκετά πράγματα και στην Ικαρία προς αποστολή.

Να δώσουμε συγχαρητήρια για την κινητοποίηση ουσίας του Ικάρου ευχόμενοι η περιπέτεια των ανθρώπων που έρχονται στη πατρίδα μας να λήξει με αίσιο τέλος.

Στα αγωνιστικά τώρα ο αγώνας μπάσκετ ανδρών για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος βρήκε νικητές τους Ικαριώτες με τελικό σκόρ 35-59 στο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Βαθέος.
Δεκάλεπτα.
5-20,10-6,6-21,14-12.
ΑΘΛΕΩΝ:(ΤΖΟΥΡΑΜΑΝΗΣ)ΣΑΝΔΑΛΗΣ,ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ,ΦΑΛΙΕΡΑΣ,ΠΑΠΑΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ,ΤΣΙΑΟΥΣΗΣ,ΣΗΜΑΝΤΗΡΑΣ,ΦΙΛΙΠΠΗΣ,ΤΖΑΝΗΣ,ΤΡΙΠΟΔΗΣ,ΑΡΑΠΟΣ,ΤΥΧΟΛΑΣ.
 
ΙΚΑΡΟΣ:
(ΜΑΡΚΑΚΗΣ)ΤΡΙΠΟΥΛΑΣ,ΠΑΠΑΛΑΣ,ΚΥΠΡΑΙΟΣ,ΣΠΑΝΟΣ,ΚΑΝΤΟΥΝΗΣ,ΛΑΜΠΡΌΠΟΥΛΟΣ,ΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΡΑΠΈΤΗΣ,ΚΑΡΝΑΒΑΣ,ΒΟΛΙΚΑΣ.

Ο ΠΑΣ Ίκαρος γράφει στο λογαριασμό του στο FB: Οι τρεις μέρες για την συγκέντρωση ρουχισμού και παιχνιδιών για τους πρόσφυγες μπορεί να φάνταζαν λίγες.Η ανταπόκριση του κόσμου όμως, τεράστια. Οι αθλητές του συλλόγου παρέδωσαν το υλικό στην ΜΚΟ Refuges for refugees απ' όπου και θα διανεμηθεί σε όσους έχουν ανάγκη.
Ο Π.Α.Σ. Ίκαρος συγχαίρει και ευχαριστεί όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα ,στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μεγάλο μπράβο στον αθλητή του σε στίβο και ποδόσφαιρο, Ανδρέα Μπρατσή, για την πολύτιμη βοήθεια του ΚΑΙ σε αυτή τη δράση.