Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Καυτά μέτωπα σε όλα τα ΜΜΕ

Aπό τις πιο χαρακτηριστικές μέρες του πολέμου (στα εργασιακά και ειδικά των ΜΜΕ)είναι η σημερινή.
Στην ΕΣΗΕΑ πραγματοποιήθηκε μαζική συγκέντρωση ανέργων (φωτο), ενώ την ίδια ώρα εργαζόμενοι από τα δημόσια ΜΜΕ ήταν έξω από τη Βουλή. Δεν θα σας μεταφέρουμε το γαϊτανάκι, που είναι σε εξέλιξη με τις τροπολογίες γιατί αν δεν καταλήξει κάπου, ώστε να είναι συγκεκριμένο, δεν θα συμβάλλαμε στην ενημέρωσή σας.
Στον Σκάι δεκάδες εργαζόμενοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για περιφρούρηση, ενώ αν και ακυρώθηκε η συναυλία έξω από το ALTER, θα πάνε στις 8μμ εργαζόμενοι για αλληλεγγύη, μπροστά στην επίθεση λάσπης από Κουρή και καναλάρχες. Αύριο Παρασκευή στις 12.15 ο Αλαφούζος πάει την απεργία ΕΤΕΡ, ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΙΤΑ στα δικαστήρια (στο γνωστό πια κτήριο 5), ενώ η ΕΣΗΕΑ προκήρυξε νέες 24 απεργίες στην ΕΡΤ, μέχρι το πρωί της Δευτέρας.
Στο Κέρδος βρήκαν την ευκαιρία με τη γενική αναμπουμπούλα και επειδή δεν συνεμορφώθη με την υπόδειξη της υπογραφής ατομικής σύμβασης, απολύθηκε πριν λίγο ο συντάκτης Ιντερνετ Γιάννης Λεοντάρης, επί χρόνια εργαζόμενος στο ΚΕΡΔΟΣ. Οι εργαζόμενοι στην εφημερίδα είναι σε πλήρη αγωνιστική ετοιμότητα και σε συνεννόηση με τα σωματεία ετοιμάζουν κινητοποιήσεις.
Στην Ελευθεροτυπία στόλισαν δέντρο, υπό την "ευχή": ΚΑΛΑ ΧΡΩΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΤΩΧΟΧΡΟΝΙΑ!!!!!!!!
Να τελειώνουμε με τα επιμέρους που μας ξοδεύουν σε δέκα μεριές. Γενική απεργία σε όλα τα ΜΜΕ με σκληρά μέτρα περιφρούρησης και απεργιακό ταμείο, για να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καιρών.