Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Τελευταία επίσκεψη του Ικάρου στο λεκανοπέδιο

Το Σάββατο 16 Απρίλη στις 6μμ ο ΠΑΣ Ίκαρος Ικαρίας, δίνει τον τελευταίο του αγώνα στο λεκανοπέδιο Αττικής, στα πλαίσια της συμμετοχής του στη Γ΄ Εθνική κατηγορία και του χρόνου επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα του νομού Σάμου. Τελευταία ευκαιρία για ένα ζεστό χειροκρότημα για μια ομάδα που «ευθύνεται» για την ανάπτυξη του μπάσκετ στην Ικαρία, αλλά που βοήθησε και στο να ανέβει ο πήχης στο νομό, με αποτέλεσμα τη συμμετοχή του Πολυκράτη στους αγώνες μπαράζ που θα γίνουν σε λίγες μέρες στην Αθήνα, για άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Ο Ίκαρος θα φιλοξενηθεί στο κλειστό «Ζ. Αλεξάνδρου» στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.
Επίσης το Σάββατο 16 Απρίλη θα ξεκινήσουν στην Αθήνα και οι αγώνες των εφηβικών τμημάτων μπάσκετ (αντίστοιχα με τα μπαράζ ανδρών, αλλά για το εφηβικό πρωτάθλημα). Το πρόγραμμα μετά τη δήλωση μη συμμετοχής του Παλλεσβιακού, είναι:
Σάββατο 16/4
16.45 Πολυκράτης Σάμου- Κολοσσός Ρόδου
18.30 Πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ- Α.Ο. Ίωνες Χίου
Κυριακή 17/4
16.45 Α.Ο. Ίωνες- Πολυκράτης
18.30 Κολοσσός- Πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ
Μ. Δευτέρα 18/4
10πμ Κολοσσός- Α.Ο. Ίωνες
11.45πμ Πολυκράτης- Πρωταθλητής ΕΣΚΑΝΑ
Φωτο από τον περυσινό αγώνα εφήβων μεταξύ των πρωταθλητών ΕΣΚΑΝΑ και Δωδεκανήσων: Ίκαρος/Έσπερος Καλλιθέας-Κολοσσός Ρόδου: 69-38
Για την υπόλοιπη αθλητική κίνηση σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, επισκεφτείτε στη λίστα των συνδέσεων αθλητικές ιστοσελίδες, αλλά και τις ιστοσελίδες των ΕΠΟ, ΕΠΑΕ, ΕΟΚ.