Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Σπόρτινγκ Vernilac - Electronet Παπάδος Γέρας: 85-57

Ένα εύκολο κυριακάτικο πρωινό (ο αγώνας για συγκοινωνιακούς λόγους έγινε στις 11πμ) πέρασε ο Σπόρτινγκ, φιλοξενώντας τον Παπάδο Γέρας. Η ομάδα της Λέσβου και τακτικός αντίπαλος του Ίκαρου Ικαρίας στα μπαράζ των πρωταθλητών των νομών του Αιγαίου, αξιόμαχη μεν, χωρίς βάθος πάγκου δε, υπέκυψε μπροστά στη θέληση του Σπόρτινγκ να δώσει τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.
Στα αξιοσημείωτα και η επιστροφή στο κλειστό του Αγ. Ελευθερίου και του πρώην παίκτη του Σπόρτινγκ και νυν του Παπάδου Γέρας, Άγκι Ιμπέζα (εποχές που έπαιζαν Γκοτζογιάννης, Κουκάς και προπονητής ήταν ο Λυκογιάννης), που σε μια από τις φωτο τον βλέπετε να καρφώνει (το έκανε τουλάχιστον τρεις φορές). Υπό νέα διοίκηση και με νέο προπονητή, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να φέρουν στο γήπεδο ικανοποιητικό αριθμό κόσμου για τα δεδομένα της κατηγορίας και της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, ενώ μετά τον αγώνα έγινε η κοπή της πίττας και άλλες εκδηλώσεις.
Σαφώς βελτιωμένοι οι γηπεδούχοι από τον προηγούμενο αγώνα που είχαμε δει, με τον Ίκαρο Ικαρίας, όπως παρατήρησε και ο Ικαριώτης στην καταγωγή, διαπιστευμένος από τη FIBA προπονητής (και πρώην προπονητής στις υποδομές του Σπόρτινγκ, στο Οίων Αγ. Στεφάνου και στο παρελθόν μέλος του προπονητικού team του Ηλυσιακού και νυν προπονητής της ομάδας της Πολεμικής Αεροπορίας), Ζαχαρίας Παρήμερος, με τον οποίο παρακολουθήσαμε μαζί τον αγώνα, όπως άλλωστε και όλους τους αγώνες που παρουσιάζουμε από το blog.