Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Αντ1 αυτή τη Δευτέρα 7/2 στις 11 πμ

24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στο ραδιοσταθμό Αντέννα
Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας www.eter.gr
Αθήνα, Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011
Ανακοίνωση – Δελτίο Τύπου
24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στο ραδιοσταθμό Αντέννα για αυτή τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και από τις 6 το πρωί, για παραβίαση του καθημερινού ωραρίου εργασίας.
Όλοι στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον Αντ1 αυτή τη Δευτέρα 7/2 στις 11 πμ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης αποφάσισε, σε απάντηση στην άκαμπτη και αντεργατική στάση της διεύθυνσης του ραδιοσταθμού Αντέννα κατά την διαβούλευση που είχαμε, την προκήρυξη 24ωρης απεργιακής κινητοποίησης για τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου και από τις 6 το πρωί.
Το Διοικητικό Συμβούλιο δηλώνει ότι δεν θα αφήσει την εργοδοσία να προβεί σε ξεκλήρισμα των τεχνικών από τους ραδιοσταθμούς. Ενάντια στην κυβερνητική και εργοδοτική συνεργασία θα αντιτάξουμε την σθεναρή και συνεχή μας αντίσταση. Ξέρουμε πολύ καλά ότι η πολιτική της άσκησης διευθυντικής πυγμής από τους διοικούντες τον ραδιοσταθμό Αντέννα με την απόλυση της συναδέλφου μας, μητέρας και εργαζομένης επί 16 χρόνια στον ραδιοσταθμό χθες, με την παραβίαση του ωραρίου σήμερα, επιδιώκεται να αποτελέσει πρόκριμα για την ισοπέδωση δικαιωμάτων και εργαζομένων και επομένως συνιστά ευθεία επίθεση ενάντια στους εργαζομένους και τις Ενώσεις τους. Το σενάριο των golden boys του Αντ1 δεν θα περάσει. Βρισκόμαστε εδώ και είναι μόνο η αρχή. Θα υπερασπιστούμε με κάθε μέσο τις θέσεις εργασίας μας, τη ζωή μας, τη ΣΣΕ μας και το επίπεδο διαβίωσης που με αγώνες έχουμε κατακτήσει. Κομμένα πια τα δανεικά. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τον ραδιοσταθμό Αντέννα (Κηφισιάς 10-12, Μαρούσι) για αυτή την Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου, στις 11 πμ
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας
Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Μαρία Γεωργέα