Δείτε στο WEB TV της ΕΡΤ το A' μέρος του ντοκιμαντέρ

Παρασκευή, 24 Αυγούστου 2012

Προσαγωγή του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος Τζαβέντ Ασλάμ

ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
ΔΗΛΩΣΗ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΤΗΣ ΚΕΕΡΦΑ:
ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΠΡΟΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΤΖΑΒΕΝΤ ΑΣΛΑΜ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΝΟΨΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΥ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 6ΜΜ
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΕΛΤΑ προχώρησαν σήμερα στις 11.30πμ σε προσαγωγή του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας Ελλάδος Τζαβέντ Ασλάμ στην Ομόνοια όπο είχε πάει για να φροντίσει για την διοργάνωση του αντιφασιστικού αντιρατσιστικού συλλαλητηρίου που γίνεται σήμερα στις 6μμ. Δεν έλειψε ούτε αυτή τη φορά η συνήθης χυδαία αντιμετώπιση με αστυνομικό που τον έβρισε μέσα στο Τμήμα και τον οποίο υπέδειξε ο πρόεδρος σε αρμόδιο όργανο της ασφάλειας του Α.Τ.
Είναι ένα μέτρο της αξιοπιστίας ς που έχουν οι εξαγγελίες του Υπουργού κ. Ν.Δένδια για δημιουργία Τμήματος κατά της ρατσιστικής βίας.
Αντί , ο κύριος Δένδιας και η ΕΛΑΣ να δώσουν απάντηση ΠΟΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ το μετανάστη στις 12 Αυγούστου στην Αναξαγόρα, στο κέντρο της Αθήνας , στη καρδιά της Ομόνοιας, του πλέον αστυνομευόμενου σημείου επιτηρούν τις δράσεις των κινημάτων με το πιο απροκάλυπτο τρόπο, πότε αστυνομικούς στις συνεντεύξεις τύπου και πότε προσάγοντας αγωνιστές.
Στο προσκήνιο της ψευδολογίας και της ρατσιστικής εκστρατείας μίσους κατά των μεταναστών βρίσκεται άλλωστε η στοχοποίηση του προέδρου της Πακιστανικής Κοινότητας από την Χρυσή Αυγή με χυδαίες δηλώσεις και αίτημα σύλληψης του τιμώντας το ρόλο τους ως γνήσιοι απόγονοι των κουκουλοφόρων της ναζιστικής κατοχής και των Ταγμάτων Ασφαλείας του Τσολάκογλου.
Καλούμε τα κόμματα της αριστεράς, τα συνδικάτα , τους μαζικούς φορείς να καταδικάσουν τις προκλητικές μεθόδους της ΕΛΑΣ και την στοχοποποίηση του Τζαβέντ Ασλάμ από τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.
Η απάντηση θα δοθεί σήμερα με το μαζικό αντιφασιστικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο στην Ομόνοια στις 6μμ