Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

"Παρέλαση" ενάντια στο "μαύρο"

...από την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου...
Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ συμπληρώνουμε 9,5 μήνες αγώνα.                                                       
Ενός αγώνα  που αγκαλιάστηκε από την κοινωνία, την παγκόσμια κοινότητα και έγινε σημείο αναφοράς στους αγώνες ενάντια στις μνημονικές πολιτικές, στην εξαθλίωση του λαού και το ξεπούλημα όλων των κοινωνικών αγαθών που δικαιούμαστε, γιατί εμείς τις πληρώνουμε.                                                                   
Η ΠΟΣΠΕΡΤ , οι ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ  και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, από την πρώτη στιγμή της βάναυσης επίθεσης της 11ης Ιουνίου κατά της ελευθερίας του λόγου, της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης και των 2.656 με αορίστου χρόνου και 300 με ορισμένου χρόνου, εργαζομένων της και των οικογενειών τους, έχουν παλέψει σθεναρά, σταθερά και με αξιοπρέπεια.
Από την πρώτη στιγμή δίνουμε έναν αγώνα έντιμο για τη δημοκρατία, τους θεσμούς, τα συνταγματικά και εργασιακά μας δικαιώματα. Αυτός ο αγώνας πιστεύαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι θα φέρει την τελική νίκη που θα αφορά και θα έχει αναφορά την ελληνική κοινωνία και την διασπορά.
Αγωνιζόμαστε επίσης  όλοι μαζί για την ανατροπή, βγαίνουμε στους δρόμους μαζί με όλους αυτούς που η υποταγμένη κυβέρνηση τους επιφυλάσσει την δική μας τύχη και κατά του ξεπουλήματος όποιου ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΓΑΘΟΥ έχει απομείνει.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ !  
   Ενάντια:
• στην κατάλυση του συντάγματος
• στο «μαύρο στην ΕΡΤ»
 • στα λουκέτα στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
• στο κλείσιμο σχολείων και νοσοκομείων.
• στο ξεπούλημα όλων των δημόσιων και κοινωνικών αγαθών
• στις διαθεσιμότητες, στις απολύσεις, στις επιστρατεύσεις απεργών.
• στο φασισμό.
Στις  25 ΜΑΡΤΙΟΥ στις 11.00 π.μ, , οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ  θα συμμετέχουμε  στην παρέλαση  στην  πλατεία της ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ  και  ΚΑΛΟΥΜΕ  όλους τους δημοκράτες ,τους αλληλέγγυους, τους μη υποταγμένους  και κάθε ενεργό πολίτη μετά την παρέλαση ,  ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΏΣΟΥΜΕ  ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ  ( όπως και την 28η  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ) για την  επαναλειτουργία της  ΕΡΤ .
ΕΠΙΣΗΣ στις 26 του Μάρτη στις 11.00 π.μ, οι εργαζόμενοι στα Τσιμέντα Χαλκίδας, στον όμιλο ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ με τη συμπλήρωση 1 χρόνου από τότε που η ιδιοκτήτρια LAFARGE ανακοίνωσε το κλείσιμο του εργοστασίου και την απόλυση των εργαζομένων, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη λεωφ. Μαρκοπούλου (19,3 χλμ) στην Παιανία, έξω από το συγκρότημα Α.
Η ενότητα κι ο αγώνας αποτελεί το όπλο για τους εργαζόμενους απέναντι στη λαίλαπα που αντιμετωπίζουμε.  Η ΠΟΣΠΕΡΤ  καλεί όλους τους συναδέλφους  να βρεθούμε ΕΚΕΙ , αλληλέγγυοι μαζί με τους εργαζομένους στα τσιμέντα γιατί ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας ! 

ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΩΡΑ ΑΝΑΚΛΗΣΗ - ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΧΑΛΚΙΔΑΣ!,
ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΟ ΤΣΙΜΕΝΤΑΔΙΚΟ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΑ:              
                                              
ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΙΣΘΟΥΣ, ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,  ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!                                                                                                        
   ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ,  ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ   ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!