Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

Πάλι άφαντοι οι της ΕΣΗΕΑ - οι φίλοι μας όμως ήταν εκεί

Bασίλης Συλαϊδής σωματείο εργαζομένων Ιντρακόμ - έχει έρθει πιο πολλές φορές στην ΕΡΤ από τα μέλη του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ και φέρνει και κόσμο


Στη συναυλία της ΕΡΤ στο Περιστέρι δεν είχαν ούτε αναφορά στην ιστοσελίδα της ΕΣΗΕΑ, χτες στους 9 μήνες από το "μαύρο" στην ΕΡΤ, έβγαλαν ένα SMS το ίδιο πρωί έτσι για το ξεκάρφωμα, αλλά ούτε στην ιστοσελίδα ανααφορά, ούτε φυσικά και παρουσία στη συγκέντρωση (είχε και κρύο), όπου έγιναν και χαιρετισμοί.
Πλην του ενός από το ΔΣ που είναι από την ΕΡΤ και είναι πάντα εκεί, οι υπόλοιποι αλλού γι' αλλού. Και είναι φυσικό, είναι οι τρικολόρε που έκλεισαν την ΕΡΤ, οι φίλοι της συγκυβέρνησης που τις έκαναν πλάτες χρόνια και εν μέσω μνημονίων, τώρα που με ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκρότηση του ΔΣ έγιναν και προεδρείο, τί περίμενε κανείς, αγώνα για την ανατροπή των τροϊκανών, ή διαδρομισμούς για πολιτική επιβίωση σε ένα πιθανό νέο περιβάλλον?

Οι φίλοι της ΕΡΤ ήταν όμως εκεί, οι "διαθέσιμοι", οι εργάτεςτης Ιντρακόμ, οι εκπαιδευτικοί, εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα, οι σχολικοί φύλακες και τόσοι άλλοι ζωντανοί και δυναμικοί άνθρωποι που δίνουν τον αγώνα τον καλό, συλλογικά και με αξιοπρέπεια.

Συνεχίζουμε...


ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΛΟΥΚΕΤΟΥ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΡΟΝΤΕΣ