Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Ημέρες "δόξας" στην ακτοπλοΐα

Αναδημοσίευση από το cyclades24.gr
Νέο χτύπημα για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες της Σύρου. Όπως όλα δείχνουν, το νησί θα κάνει Πάσχα (και όχι μόνο) χωρίς ταχύπλοα μετά από πολλά χρόνια. Και όχι μόνο η Σύρος, αλλά πολλά νησιά των Κυκλάδων.
Συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν από την Hellenic Sea Ways τα δρομολόγια των High Speed που ξεκινούν από 6 Απριλίου. Η μοναδική γραμμή που θα εξυπηρετούν μέχρι τον Ιούνιο είναι Πειραιάς – Πάρος – Νάξος – Ίο – Θήρα με το High Speed 4. Με καθημερινά δρομολόγια την περίοδο του Πάσχα και δρομολόγια Σαββατοκύριακου μετά το Πάσχα και μέχρι τα μέσα Ιουνίου.
Οι γραμμές Πειραιά – Σύρου – Τήνου – Μυκόνου και Πειραιά - Δυτικών Κυκλάδων, δε θα έχουν κανένα ταχύπλοο μέχρι τα μέσα Ιουνίου (εκτός κι αν αλλάξει κάτι στο μεσοδιάστημα). Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι, την περίοδο του Πάσχα, η Σύρος είχε δύο ταχύπλοα. Και High Speed, αλλά και Speed Runner. Όπως επίσης είχε και Νήσος Μύκονος.
Φέτος, θα περιοριστεί μόνο στα πλοία της Blue Star Ferries και στο Ιεράπτερα!!!
Σε ότι αφορά τα ταχύπλοα, θα πρέπει να σημειωθεί πως από 6 Απριλίου ξεκινάει δρομολόγια το Flying Cat 4, από Ηράκλειο για Σαντορίνη – Ίο – Πάρο – Μύκονο και αντίστροφα. Την περίοδο του Πάσχα θα είναι τέσσερις φορές την εβδομάδα, ενώ από 1/5 ξεκινά καθημερινά δρομολόγια.
...υπενθυμίζουμε...
http://nasosbratsos.blogspot.com/2012/03/blog-post_5222.html