Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Η τρόικα Βενιζέλου, Σαμαρά, Καμίνη έκανε στρατόπεδο συγκέντρωσης την Αθήνα

Δήλωση Π. Κωνσταντίνου, δημοτικού συμβούλου Αθήνας.
ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΗ, ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΟΡΓΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ
Μόνο η χούντα των συνταγματαρχών κατέβαζε τόση πολλή Αστυνομία στις παρελάσεις μετατρέποντας τους δρόμους της Αθήνας στρατόπεδα των ΜΑΤ.
Μάλιστα, τα ΜΑΤ του Χρυσοχοίδη έκαναν επίδειξη βαρβαρότητας σε εκπαιδευτικούς και νέους προσάγοντας δεκάδες με κλούβες στη ΓΑΔΑ.
Είναι βαθειά νυχτωμένοι αν νομίζουν ότι με επίδειξη δύναμης των μηχανισμών καταστολής θα ανακόψουν την ογκούμενη εργατική και νεολαιίστικη διαμαρτυρία απέναντι στα μέτρα φτώχειας, ανεργίας και εξαθλίωσης που φέρνουν τα Μνημόνια και οι δανειακές συμβάσεις σωτηρίας των κερδών των Τραπεζιτών.
Στις παρελάσεις της 25ης Μάρτη, οι εργαζόμενοι, οι φοιτητές, ο ι μαθητές είναι ώρα να δώσουν δυναμικό παρών στέλνοντας το μήνυμα ότι δεν υποτασσόμαστε στην τρομοκρατία, τις απειλές και τους εκβιασμούς μιας συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ,ΝΔ που την στηρίζουν οι φασίστες.
Είναι γελασμένοι αν πιστεύουν ότι οι εκλογές-φάστ τράκ που ετοιμάζουν μπορούν να γίνουν με απαγορεύσεις της πολιτικής δράσης στην Αθήνα, στις πόλεις και στις γειτονιές όπως φαντάζεται ο Βενιζέλος, ο Σαμαράς και από δίπλα τους ο Δήμαρχος Αθήνας Γ.Καμίνης.
Η ίδια τρόικα, Βενιζέλου-Σαμαρά-Καμίνη που έκανε την Αθήνα στρατόπεδο συγκέντρωσης και ετοιμάζει σκούπες για τους μετανάστες.
Ο αέρας της ανταρσίας φυσάει κόντρα και γερά ενάντια σε όλες αυτές τις άθλιες μεθοδεύσεις.
Να αφεθούν τώρα ελεύθεροι όλοι οι συλληφθέντες.
Να αρθούν τα έκτακτα μέτρα τρομοκρατίας για τις 25 Μάρτη.
Όλοι, όλες αύριο στη Κλαυθμώνος 10πμ, για να κάνουμε τη παρέλαση διαδήλωση διαμαρτυρίας στις πολιτικές της φτώχειας, της ανεργίας, του ρατσισμού.
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας, 6932828964