Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

Αδόλφος Καρατζαφέρης, ή πώς τα ζόμπι βγήκαν παγανιά κατά της κοινωνίας…

Αδόλφος Καρατζαφέρης, ή πώς τα ζόμπι βγήκαν παγανιά κατά της κοινωνίας…
Ο φύρερ του ΛΑ.Ο.Σ επέλεξε τη μέρα που οι Τραπεζίτες της ΕΕ, του ΔΝΤ και της χώρας άνοιγαν σαμπάνιες για τη ληστεία σε βάρος του λαού με την ολοκλήρωση του PSI για να χύσει το δηλητήριο του κατά της κοινωνίας και να κάνει αποδείξεις για το κέντρο της Αθήνας. Ένας εκ των πλουσιότερων πολιτικών της Βουλής που δεν δίνει δεκάρα για το κλείσιμο των Ταμείων με το υποχρεωτικό «κούρεμα» αρχίζει να κραυγάζει υστερικά για περισσότερους αστυνομικούς σερίφηδες με ελεύθερο το να πυροβολάνε ό,τι κινείται σε μια πόλη που ρημάζει και συνένοχο είναι το κόμμα του.
Αυτός ο άθλιος πολιτικάντης που ψήφισε τα Μνημόνια, τις πολιτικές που φέρνουν την εξαθλίωση, την μαζική ανεργία και την φτώχεια έρχεται να ζητήσει δικαίωμα για τον αστυνομικό να πυροβολεί εν ψυχρώ και υπόσχεται ότι θα κάνει στους μετανάστες ό, τι έκανε ο Χίτλερ στο μεσοπόλεμο με την τελική λύση των Νταχάου και των στρατοπέδων συγκέντρωσης. Είναι νοσταλγός της καταναγκαστικής εργασίας των νεοναζί που έγραφαν στις πύλες η εργασία απελευθερώνει».
Το χέρι της πείνας είναι που σήμερα ανεβάζει την εγκληματικότητα και το σκελετώνουν οι βιομήχανοι, οι Τραπεζίτες, οι εφοπλιστές όλοι αυτοί που με τις μαζικές απολύσεις και το κόψιμο των μισθών φέρνουν σε απόγνωση εκατομμύρια. Ανέργους, ανασφάλιστους χωρίς πρόσβαση στην υγεία, τη πρόνοια, την παιδεία.
Οι κυρίαρχες τάξεις προσπαθούν να μας πείσουν ότι θέλουν το καλό μας και στενοχωριούνται που κάνουμε θυσίες ενώ την ίδια ώρα προσπαθούν να εκτροχιάσουν την οργή από την αντεργατική και άδικη πολιτική τους κατά των φτωχών και ιδιαίτερα των μεταναστών. Ο άνθρωπος που δεν κατηγόρησε ποτέ τους πλούσιους φίλους του που κατέθεσαν στο εξωτερικό πάνω από 650 δισεκατομμύρια κατηγορεί τους μετανάστες πους στέλνουν εμβάσματα στις πεινασμένες οικογένειες τους σε χώρες όπως το Αφγανιστάν όπου ο ελληνικός στρατός με τα χαράτσια σε βάρος μας συμμετέχει στα εγκλήματα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ.
Οι φασίστες με γραβάτα συναγωνίζονται τους τραμπούκους νεοναζί της Χρυσής Αυγής σε ρατσιστικό παραλήρημα και μίσος κατά των αριστερών και πιέζουν μαζί για περισσότερη Αστυνομία και αν μπορούσαν για ανοιχτή χούντα.
Όμως οι εργαζόμενοι και η νεολαία δεν τσιμπάνε, στηρίζουν τους αγώνες, παλεύουν για την ενότητα των εργαζόμενων ντόπιων και μεταναστών ώστε να οδηγήσουμε τα αφεντικά σε υποχώρηση. Η απάντηση μας είναι το αντιναζιστικό συλλαλητήριο στις 17 Μάρτη στα Προπύλαια 2μμ και η συναυλία στον Άγιο Παντελεήμονα στις 4μμ.
Είναι ώρα τα ζόμπι να γυρίσουν στους κενούς τάφους τους.
Πέτρος Κωνσταντίνου, δημοτικός σύμβουλος με την Ανταρσία στις γειτονιές της Αθήνας , 6932828964