Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

Ανακοίνωση της ΕΤΕΡ για την απεργία στον Flash

Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας
www.eter.gr
Αθήνα, Τρίτη 31 Μαΐου 2011
48ωρη απεργιακή κινητοποίηση των τεχνικών ραδιοφωνίας στον ραδιοσταθμό Flash 96
Το Διοικητικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του μετά την αναγγελία της απόλυσης τριών συναδέλφων μας τεχνικών από την Διοίκηση του ραδιοσταθμού FLASH 96 και κατόπιν του ατελέσφορου της διαβούλευσης που είχαμε με την ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού FLASH για την επαναπρόσληψη ή αναστολή των απολύσεων των αδίκως απολυθέντων συναδέλφων μας, προχώρησε στην κήρυξη 48ωρης προειδοποιητικής κινητοποίησης στον εν λόγω ραδιοσταθμό για την 06.00η ώρα της Τετάρτης 01 Ιουνίου 2011 μέχρι και την 06.00η ώρα της Παρασκευής 03 Ιουνίου 2011.
Η λογική της αντιμετώπισης των ανθρώπων ως αριθμών και ισολογιστικών παραμέτρων είναι μακριά από την δική μας λογική.
Η επίκληση της «κρίσης» από την εργοδοσία προκειμένου να προβεί σε αναίτιες και απρόκλητες απολύσεις εργαζομένων, πάντα με την κυβερνητική βοήθεια, μας βρίσκει ενωμένους και αποφασισμένους να προασπίσουμε τις θέσεις εργασίας και την ΣΣΕ μας. Ο πόλεμος για μας έχει αρχίσει εδώ και αρκετό καιρό. Όσο οι θιασώτες της μνημονιακής λαίλαπας θα την εξαπολύουν εναντίον εκείνων που παράγουν τον πλούτο, δηλαδή των εργαζομένων, τόσο θα ατσαλώνεται η θέλησή μας για καθολικό αγώνα μέχρι την ολοκληρωτική νίκη.
Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει να στηρίζει την εργοδοτική επέλαση στο δικαίωμά μας για αξιοπρεπή ζωή. Καλούμε την εργοδοσία του ραδιοσταθμού Flash να πάψει να σχεδιάζει απολύσεις εργαζομένων και να αναστείλει όσες έχουν ήδη ανακοινωθεί. Η καραμέλα της «κρίσης» είναι πολύ φτωχή για να δικαιολογήσει πρακτικές και μεθοδεύσεις που καταστρέφουν τις ζωές μας και δεν πείθει πλέον κανέναν.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος, Η Γενική Γραμματέας
Δημήτρης Καμαρινόπουλος, Μαρία Γεωργέα