Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Απίστευτο σκηνικό στην επιθεώρηση εργασίας

Σκληρό ροκ (για να θυμηθούμε και μια παλιά έκφραση του Λαλιώτη-πού χάθηκε αυτός) είχαμε σήμερα το πρωί στην επιθεώρηση εργασίας της Νέας Ιωνίας, όπου η εκπρόσωπος του Flash επιχειρούσε να επιχειρηματολογήσει για τα απίστευτα.
Τεχνικοί μέλη της ΕΤΕΡ με ένσημα δεκαετιών και συνεχή παρουσία στο σταθμό, με κλιμάκια και επιδόματα αντίστοιχης κατάστασης, εμφανίζονται σαν προσλήψεις των τελευταίων χρόνων, σε καταστάσεις, που δίπλα στο όνομά τους, είχαν υπογραφές που δεν ήταν οι δικιές τους και σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπήρχε καν υπογραφή. Πέρα από εργασιακή διαφορά, άνοιξε και το ποινικής διάστασης αδίκημα της πλαστογραφίας.
Τεχνικοί είχαν δηλωθεί παρανόμως από την εργοδοσία σαν φύλακες του σταθμού και κάτι μανατζαραίοι, που το είδαν τους απέλυσαν, έφεραν στη θέση τους σεκιουριτάδες και όταν έπεσε το σήμα του πομπού εκτέθηκαν, γιατί προφανώς οι σεκιούριτι δεν μπορούν να μεταμορφωθούν σε τεχνικούς.
Έγινε παρέμβαση και για την υπόθεση της δημοσιογράφου που απολύθηκε πρόσφατα επειδή δεν χαιρέτησε στέλεχος του ραδιοφώνου (μας θύμισε το στρατό που μας τιμωρούσαν με φυλακή για το αντίστοιχο παράπτωμα) και εργάζονταν ανασφάλιστη.
Συνέχεια της υπόθεσης την Πέμπτη και σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον.
Σήμερα στις 3μμ στο κτήριο ΠΡΟΚΑΤ αίθουσα 3, δικάζουν τον πρόεδρο και τη γενική γραμματέα της ΕΤΕΡ για την 24ωρη απεργία στον Flash. Η ΕΤΕΡ καλεί σε συγκέντρωση συμπαράστασης.