Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 13 Αυγούστου 2018

Συμμετοχή σε αναδάσωση στην Κινέτα αποφάσισε ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο



 ...αναδημοσίευση από το www.ert.gr και το sports.ert.gr...


Mετά τις ποδοσφαιρικές συναντήσεις με προσφυγόπουλα, ήρθε η ώρα της αναδάσωσης. Το ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο Α.Π.Σ.Ε. Αμφιάλη, συνεχίζει τις πρωτοβουλίες που δείχνουν τις δυνατότητες κοινωνικής προσφοράς, μέσω του αθλητισμού.

Έτσι μετά από τα αντιπολεμικά μηνύματα και την αντίθεση στις ξενοφοβικές αντιλήψεις που χαρακτήρισαν τις προηγούμενες δράσεις, σειρά έχει ο αγώνας για αναβάθμιση του περιβάλλοντος στις πυρόπληκτες περιοχές.


Όπως ανακοίνωσε με δελτίο Τύπου το σωματείο: «Ολόκληρο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο παρακολούθησε τα τραγικά γεγονότα που συνέβησαν στην Ανατολική Αττική, Αγίους Θεοδώρους, Κινέτα και όχι μόνο. Με σεβασμό στο πρόσωπο όλων αυτών που χάθηκαν και έχασαν και τις περιουσίες τους, το ΔΣ αποφάσισε να μην προβεί σε Δελτία Τύπου και Ανακοινώσεις για όλες τις προηγούμενες εβδομάδες.

από τον αγώνα με τα προσφυγόπουλα την Κυριακή 1 Απριλίου 2018
Στη συνέχεια της παραπάνω απόφασης το ΔΣ και τα μέλη της Α.Π.Σ.Ε Αμφιάλη αποφάσισε ομόφωνα όλα τα τμήματα της σε όλες τις ηλικίες να συμμετέχουν στην αναδάσωση στο Πανόραμα της Κινέτας στις 23-9-2018″.

Συνεχίζοντας στην ίδια ανακοίνωση, επισημαίνει: «Έτσι, την Κυριακή (23/09) αθλητές, γονείς και φίλοι του Συλλόγου, με πρωτοβουλία και ευθύνη διοίκησης της ΑΠΣΕ Αμφιάλης, αναμένεται να συμπράξουν σε μία μεγάλη δασική έκταση στην καρδιά του Πανοράματος κοντά στη παλαιά Εθνική Αθηνών Κορίνθου στη περιοχή της Κινέτας του Δήμου Μεγαρέων.

Πρόκειται για μια σημαντική προσπάθεια αναδάσωσης της καμένης περιοχής με 500 περίπου δενδρύλλια. Με βασικό αρωγό της προσπάθειας αυτής, την εταιρία του κυρίου Γ. Μπήτρου η οποία προσφέρει τα παραπάνω δενδρύλλια.
Η προσπάθεια αυτή θα γίνει με την καθοδήγηση και την βοήθεια των έμπειρων ανθρώπων του Δασαρχείου και Δήμου Μεγαρέων».

Φωτο αρχείου


Σχετικές ειδήσεις:
Ποδόσφαιρο με προσφυγόπουλα στην Αμφιάλη – νικητής η Ειρήνη (φωτο)

Έπαιξαν για τη Διεθνή Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη