Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018

Αλληλεγγύη στους πυρόπληκτους από τα αθλητικά σωματεία

 ...αναδημοσίευση από το www.ert.gr...

Ενεργά συμμετέχουν στις απαιτούμενες δράσεις για την αντιμετώπιση των συνεπειών που προκάλεσε στο Μάτι και τα αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.


Στο πλευρό τους με αποστολές βοήθειας και κάθε πρόσφορο τρόπο, συνδράμουν και αθλητικά σωματεία από άλλες περιοχές της χώρας.
Αρκετά σωματεία με ανακοινώσεις τους, αρχικά τροποποίησαν τις ημερομηνίες έναρξης της προετοιμασίας τους για τη νέα περίοδο, ενώ ζητούν από τα μέλη τους να καταγράψουν τους αθλητές τους που ενδεχομένως έχουν υποστεί ζημιές από την πυρκαγιά.




Ήδη το Σεπτέμβριο (πιθανή ημερομηνία η 16/9) προετοιμάζεται ποδοσφαιρικός αγώνας στην περιοχή, με στόχο την ενίσχυση των πληγέντων, στο γήπεδο της Διασταύρωσης Ραφήνας.
Από την πλευρά της η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ανατολικής Αττικής (ΕΠΣΑΝΑ) αναφέρει σε ανακοίνωσή της:
Η ασύλληπτη τραγωδία που βιώνει ο τόπος μας γεννά την ανάγκη της αλληλεγγύης και της αλληλοβοήθειας που τόσο πολύ χαρακτηρίζει τον λαό μας.



Στις δύσκολες στιγμές που αντιμετωπίζει η Ανατολική Αττική , είμαστε ευγνώμονες που η ποδοσφαιρική μας οικογένεια συνδράμει στην υποστήριξη των συμπολιτών μας.
Η συμμετοχή και η στήριξη Προέδρων Ενώσεων που επικοινώνησαν είτε για να συνεισφέρουν ΑΜΕΣΑ όπως
ΕΠΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (μπουκάλες αίμα)
ΕΠΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (χρηματικό ποσό)
Είτε για να δηλώσουν παρών την «επόμενη μέρα» μας συγκινεί.



Τα σωματεία και οι παράγοντες της Ανατολικής Αττικής έδειξαν άμεσα αντανακλαστικά και διαθέτουν ότι μπορούν προκειμένου να συμπαρασταθούν στους συνανθρώπους μας αποδεικνύοντας για ακόμα μια φορά ότι η ποδοσφαιρική κοινότητα αντιμετωπίζει τις δυσκολίες ενωμένη σαν γροθιά.

Εκ μέρους του Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ.ΑΝ.Α ευχαριστούμε θερμά όλους όσους με την ευγενική τους βοήθεια διαθέτουν από καρδιάς χρήματα, τρόφιμα, φαρμακευτικό υλικό, μονάδες αίματος κλπ. και δηλώνουμε ότι την επόμενη εβδομάδα που θα έχουν καθίσει οι στάχτες σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς θα ενεργοποιήσουμε όλα τα βοηθήματα που έχουμε στην διάθεση μας. Την ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ η Ε.Π.Σ. Ανατολικής Αττικής θα είναι δίπλα στους πυρόπληκτους συνανθρώπους της».