Φιλικό των παλαίμαχων για τους άπορους μαθητές!

ρεπορτάζ:Mανώλης Λαγουτάρης - εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ Λέσβου



Ένα ακόμα ενδιαφέρον φιλικό παιχνίδι φιλανθρωπικού χαρακτήρα πραγματοποιήθηκε στο Ενωσιακό γήπεδο της Θερμής ανάμεσα στους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παλλεσβιακού και μια ομάδα Δικηγόρων από τη Σμύρνη της Τουρκίας οι οποίοι βρέθηκαν στη Λέσβο οικογενειακώς συνδυάζοντας τις διακοπές τους με το φιλικό αγώνα.


Ο Σύλλογος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού, πρωτοπόρος σε τέτοιες διοργανώσεις, φιλοξένησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους Τούρκους επισκέπτες και αυτοί υποσχέθηκαν να το ανταποδώσουν όταν με το καλό και οι νησιώτες επισκεφθούν το επόμενο διάστημα τα τουρκικά παράλια. Η πρωτοβουλία των ανθρώπων του Παλλεσβιακού της διοργάνωσης του φιλικού, αποσκοπούσε στη βοήθεια προς τους άπορους μαθητές του κοινωνικού φροντιστηρίου του Δήμου καθώς και για μια άπορη οικογένεια που χρειάζεται άμεση βοήθεια.

Καλύτεροι οι Τούρκοι!
Αγωνιστικά οι Δικηγόροι της Σμύρνης έδειξαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο και πίστεψαν περισσότερο στη νίκη την οποία στο τέλος πήραν με σκορ 3-2. Από την πλευρά τους οι παλαίμαχοι του Παλλεσβιακού έδειξαν αδυναμίες, βρέθηκαν πίσω στο σκορ με το γκολ από τον Αχμέτ Αζάρ, αλλά κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Κάσο σε 1-1.
Από εκεί και μετά οι Τούρκοι προηγήθηκαν με τον Τσαχατσάι Ζερμεντίογλου 1-2 και ανέβασαν το σκορ στο 1-3 με τον Ισμαήλ Ινανεουρδιόλ. Ο Κάσος με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μείωσε σε 2-3, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα στην ελληνοτουρκική αναμέτρηση. Τον αγώνα διαιτήτευσαν οι Καμινής, Βασιλακάκης και Τζιώτης.

Ευχαριστίες Αναστασίας Αντωνέλλη
«Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα στα γραφεία του Οργανισμού μας. Μας επισκέφθηκαν ο κ. Καρακλάς Δημήτρης, Πρόεδρος και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου των Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών του Παλλεσβιακού μας.
Έφεραν και μας παρέδωσαν σχολικά είδη, για τους μαθητές που θα φοιτήσουν φέτος στο Κοινωνικό μας Φροντιστήριο, ενημερώνοντάς μας ότι, έδωσαν φιλικό αγώνα την Κυριακή που μας πέρασε με τον ποδοσφαιρικό Σύλλογο των Δικηγόρων Σμύρνης, για τον σκοπό αυτό.
Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” μέσα απ την καρδιά μου, στους Παλαίμαχους του Παλλεσβιακού, που μας νοιάζονται και μας σκέφτονται. Και δεν είναι η πρώτη φορά...»



Διαβάστε και αυτό:
η St. Pauli και οι οπαδοί της στο πλευρό των προσφύγων που έφτασαν στο Αμβούργο...