Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

Ώρα να πάρει δρόμο η παράνομη κεραία

Στην Περιφέρεια Αττικής, όπως άλλωστε προβλέπεται και στο θεσμικό πεδίο, μεταφέρεται η διαδικασία της κατεδάφισης της κεραίας της Cosmote στην πλ. Τσαλδάρη στη Νέα Ιωνία, που κρίθηκε κατεδαφιστέα από την Πολεοδομία. Παράλληλα ο Δήμος Νέας Ιωνίας, θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα με στόχο να σταματήσει άμεσα η παροχή ρεύματος (και κατά συνέπεια και η λειτουργία) της κεραίας, μέχρι την κατεδάφισή της. Αυτά αναφέρθηκαν στη συγκέντρωση της επιτροπής κατοίκων, το πρωί της Κυριακής 20 Νοέμβρη.
Όπως κατήγγειλαν κάτοικοι της περιοχής, οι ιδιοκτήτες (και κάτοικοι) της πολυκατοικίας που έχουν νοικιάσει την ταράτσα στην Cosmote, αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των συγκεντρώσεων έξω από την πολυκατοικία, τους έβριζαν και τους έφτυναν (!) από τα μπαλκόνια της πολυκατοικίας. Μάλλον δεν έχουν καταλάβει σε τι εποχές ζουν, όπου οι τραμπουκισμοί και τα υβρεολόγια όχι μόνο δεν «αποδίδουν», αλλά δημιουργούν αντισυσπειρώσεις. Υπενθυμίζουμε για τους μη γνωρίζοντες, ότι απέναντι από την κεραία υπάρχει δημοτικό σχολείο, καθώς και πλατεία με παιδική χαρά, αλλά όπως φαίνεται αυτά είναι ψιλά γράμματα για όσους βάζουν το κέρδος πάνω από την ανθρώπινη ζωή. Το έλεγε άλλωστε και η ατάκα από την παλιά ελληνική ταινία "είναι πολλά τα λεφτά Άρη".
Υ.Γ. το Blog σεβόμενο τον εαυτό του, αφού στις περιφερειακές εκλογές συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο «Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Περιφέρεια Αττικής», ενημέρωσε τον περιφερειακό σύμβουλο του συνδυασμού, ώστε να υπάρχει εποπτεία του θέματος στο Περιφερειακό Συμβούλιο. Η αγωνία των κατοίκων είναι ότι είναι χρονοβόρα η διαδικασία μέχρι να μπει το θέμα της κατεδάφισης στην ημερήσια διάταξη.