Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ-ΕΝΙΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ‏

Η κυβέρνηση άλλαξε σχήμα, η επίθεση όμως συνεχίζεται. Κάτω από την τεράστια κοινωνική πίεση, στην εφεδρεία βγήκε ο Παπανδρέου, μη μπορώντας να σηκώσει το βάρος της αντεργατικής επίθεσης. Επιστρατεύτηκαν γι αυτό το ρόλο οι «εκλεκτοί των τραπεζών» που παρουσίασαν πλαστά στοιχεία για να μπούμε στο ευρώ, οι της προηγούμενης κυβέρνησης (ΝΔ) που έπαιξαν κι αυτοί το ρόλο τους για να φτάσουμε ως εδώ και ο φασιστικός συρφετός πρώην υμνητών της χούντας, φίλων του Λεπέν, που πριν λίγα χρόνια καλούσαν τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή να της δώσουν υφυπουργείο.
Σκοπεύουν να επιτεθούν με πιο γρήγορους ρυθμούς και πιο βίαια, αλλά δεν είναι δυνατοί, είναι αδύναμοι, απονομιμοποιημένοι και πρέπει να φύγουν με τον ίδιο τρόπο που έφυγε και ο Παπανδρέου.
Με απεργίες, διαδηλώσεις και καταλήψεις τους διώξαμε στο πρώτο ημίχρονο, με την ίδια συνταγή πάμε και στο δεύτερο.
ΕΝΙΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ
Το μισθολόγιο-φτωχολόγιο και η εφεδρεία στα δημόσια ΜΜΕ, οι απλήρωτοι της Αυριανής, του Άλτερ, της Ελευθεροτυπίας, του «Επικοινωνία», του Ξένιου, της Μακεδονίας, οι απολυμένοι από το ΔΟΛ, τον Πήγασο, τον Περιοδικό και τον επαρχιακό Τύπο, σε εφημερίδες, τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, οι ελαστικοποιημένοι των ιντερνετικών ΜΜΕ και δεκάδες άλλες περιπτώσεις σε όλη την Ελλάδα, είναι καταστάσεις που δημιουργήθηκαν από τον ίδιο ενορχηστρωτή, την κυβέρνηση, την εργοδοσία και την τρόικα.
ΕΝΙΑΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Είναι εδώ και καιρό ορατό, ότι είναι επιβεβλημμένη απεργιακή κινητοποίηση με διάρκεια σε όλα τα ΜΜΕ γιατί η επίθεση είναι κοινή. Εμπλουτίζουμε το απεργιακό μας πρόγραμμα με δράσεις, όπως συνελεύσεις, συναυλίες, εξορμήσεις ενημέρωσης, επισκέψεις αλληλεγγύης σε άλλους κλάδους που αγωνίζονται, οργάνωση απεργιακού ταμείου, κλπ
Οφείλει το διασωματειακό των ΜΜΕ να σταματήσει να κρύβεται πίσω από διαδικαστικές δικαιολογίες, για να κρύψουν ορισμένοι τη στήριξή τους στην κυβέρνηση (και με το προηγούμενο και με το «νέο» σχήμα) και άλλοι να περιμένουν υπομονετικά μήπως και τους τροφοδοτήσει η παρακμή των προηγούμενων, με ψήφους στις επόμενες εκλογές.
Όλα αυτά γίνονται στην πλάτη μας, με την επίθεση εναντίον μας να εντείνεται.
ΕΝΟΤΗΤΑ ΟΧΙ ΣΥΝΤΕΧΝΙΑΣΜΟΣ
Δεν πιστεύουμε τους πολιτικούς απατεώνες που ψήφισαν ΟΛΑ τα μέτρα στη Βουλή και μας κλείνουν το μάτι, ότι δήθεν μας συμπαθούν. Γυρίστε την πλάτη στους τροϊκανούς, οι συμμαχίες μας πρέπει να είναι με τον κόσμο που αγωνίζεται.
Δεν υπάρχουν «εξαιρέσεις» από την αντεργατική επίθεση, όσοι νομίζουν ότι έχουν εξασφαλίσει τη «σωτηρία τους», πλανώνται οικτρά, θα έρθει η ώρα τους πολύ γρήγορα, αν μας διασπάσουν.
ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ
Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τη μάχη στο πλευρό όλων των εργαζομένων, όλων των κλάδων.
Δίνουμε τη μάχη για να αναδεικνύονται οι αγώνες τους μέσα από τα ΜΜΕ, δεν "ταλαιπωρούν τον κόσμο" οι απεργίες, όπως προκλητικά λένε μερικά καλοταϊσμένα παπαγαλάκια στα ΜΜΕ, αλλά αντίθετα τον ταλαιπωρούν τα χαράτσια, οι απολύσεις, η εφεδρεία και η απληρωσιά.
Απεργούμε και διαδηλώνουμε μαζί τους και όχι σαν συντεχνία ξέχωρα. Μπροστά μας είναι η γενική απεργία για τον Προϋπολογισμό-σφαγείο, την Πέμπτη 1η Δεκέμβρη. Απεργιακή συγκέντρωση στις 10πμ στο Μουσείο.
Παίρνουμε μέτρα περιφρούρησης των απεργιών και εξασφάλισης εναλλακτικής απεργιακής ενημέρωσης.
http://financialcrimesnews.blogspot.com
δώσε τη μάχη οργανωμένα και αποφασιστικά, μαζί μας, επικοινώνησε με τους Financial Crimes