Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζεται ο απεργιακός αγώνας στην εταιρεία Alapis

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ – ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΩΝ & ΣΥΝΑΦΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΩΝ - ΚΛΑΔΩΝ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Γ.Σ.Ε.Ε.
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ U.I.A.D.M. (UNION INTERNATIONALE DES ASSOCIATIONS DE DELEGUES MEDICAUX)
Αριθμός Εγκριτικής Απόφασης Καταστατικού 2492/92 Π.Α.
Αρ. Πρωτ.: 303 Αθήνα, 15/11/2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζεται ο απεργιακός αγώνας στην εταιρεία Alapis
ΝΕΑ 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ αύριο Τετάρτη 16 Νοεμβρίου
Η απεργία που κήρυξε η Ομοσπονδία σε συνεννόηση με την προσωρινή Διοίκηση του Σωματείου Εργαζομένων στη φαρμακοβιομηχανία Alapis είχε καθολική συμμετοχή, αφού δεν δούλεψε κανένα εργοστάσιο και καμία εταιρεία του ομίλου και οι εργαζόμενοι περιφρούρησαν αποτελεσματικά τα κεντρικά γραφεία και τα εργοστάσια της εταιρείας. Οι απεργοί διατράνωσαν ότι η εταιρεία μπορεί και πρέπει να παραμείνει βιώσιμη και καταγγέλουν την προσπάθεια εκφοβισμού τους με απολύσεις.
Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ομοσπονδίας σε νέα έκτακτη συνεδρίασή της αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας με νέα 24ωρη για αύριο Τετάρτη 16/11/2011, προκειμένου να ανασταλούν οι καταχρηστικές απολύσεις στις οποίες προέβη χθες η εταιρεία, και εκπρόσωποι του Σωματείου των εργαζομένων να παραβρεθούν στο δικαστήριο, όπου θα συζητηθεί η προσφυγή της εταιρείας για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα.
Οι εργαζόμενοι θα δώσουν νέο δυναμικό παρόν αύριο στις 13:00 με Γενική Συνέλευση στην έδρα της εταιρείας στο Κρυονέρι. Καλούμε την Κυβέρνηση να παρέμβει αποτελεσματικά ώστε να βρεθεί μία βιώσιμη λύση και να μην βρεθούν στην ανεργία 1.400 οικογένειες.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ