Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 29 Αυγούστου 2020

Αντιαθλητικό φάουλ σε βάρος της ΚΝΕ από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό

H είδηση αν και έχει αρνητική χροιά, δεν παύει να έχει μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον. Η ΚΝΕ ζήτησε από τον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας για να μεταφέρει εκεί από το πάρκο Τρίτση που ήταν ο αρχικός σχεδιασμός,το Φεστιβάλ της που θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου για λόγους καλύτερης οργάνωσης των μέτρων κατά της πανδημίας σε όσους το παρακολουθήσουν.

Υπήρξε συμφωνία και όπως ήταν φυσικό ανακοινώθηκε ο τόπος τέλεσης του Φεστιβάλ.

Ακολούθως υπήρξε υπαναχώρηση από την πλευρά του συλλόγου μετά από "εσωτερικές πιέσεις".  Δικαίως η ΚΝΕ διαμαρτύρεται και αναφέρεται σε πολιτικό παρασκήνιο και όσοι χρόνια λέμε ότι δεν υπάρχει "no politica" στον αθλητισμό, βλέπουμε το αντίθετο, μία απόπειρα δημιουργίας προβλημάτων σε βάρος πολιτικού φορέα της αριστεράς.

Θυμίζουμε ότι σε τμήματα του συλλόγου έχουν θητεύσει πρόεδροι Μπαλτάκοι (οι έχοντες στο παρελθόν  "γέφυρα" μεταξύ Σαμαρά και Χρυσής Αυγής, για να μην ξεχνιόμαστε) αλλά τώρα τους πείραξε η ΚΝΕ που θα χρησιμοποιούσε το γήπεδο.

Περαστικά στο σύλλογο που τον ταλαιπωρούν διάφοροι και για χρόνια,και αλληλεγγύη στους αντιφασίστες οπαδούς του, αρκετούς από τους οποίους έχουμε γνωρίσει και ξέρουμε ότι η απόφαση αυτή τους βρίσκει αντίθετους.