Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ

Επιτροπή πρωτοβουλίας για τη δημιουργία Κίνησης για τις Ελευθερίες και τα Δημοκρατικά Δικαιώματα της Εποχής μας


ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ
Φεβρουαρίου 22, 2013



Με την Αριστερά και τους αγωνιστές του μαζικού κινήματος τα βάζουν οι πένες των φασιστικών φυλλάδων προσπαθώντας να σπείρουν δηλητήριο και να τρομοκρατήσουν όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματα και τις πολιτικές τους αντιλήψεις.
Οι «αντισυστημικοί» τραμπούκοι δεν αρκούνται στις δολοφονικές επιθέσεις κατά μεταναστών, αλλά λανσάρουν και μια χυδαία αντικομματική και αντιδημοκρατική ιδεολογία. Τα βάζουν δήθεν με το «σάπιο πολιτικό σύστημα» στο οποίο τσουβαλιάζουν όλα τα κόμματα, χαστουκίζουν, βιαιοπραγούν κατά βουλευτίνων της Αριστεράς και αγωνιστών, περιφρονούν τους εργαζόμενους που απεργούν και διαδηλώνουν, και βάζουν στο στόχαστρο συνδικαλιστές και υπερασπιστές των λαϊκών αγώνων.
Τελευταίο κρούσμα, δημοσίευμα της εφημερίδας «Στόχος» όπου, με μπόλικη δόση συνωμοσιολογίας, στοχοποιούνται δημοσιογράφοι, ανακατεύοντας εκδότες, μεγαλοδημοσιογράφους και αγωνιστές, με μοναδικό συνδετικό κρίκο την όποια πολιτική σχέση είχαν ή έχουν με την Αριστερά. Το ότι πέρασε κάποιος από την Αριστερά κάποτε, πόσο μάλλον αν ανήκει ακόμα σε αυτό τον πολιτικό χώρο, τον καθιστά Εχθρό.
Ειδική μνεία κάνει το ρυπαρό δημοσίευμα στον συναγωνιστή δημοσιογράφο Μωυσή Λίτση, μέλος της Κίνησής μας και ταμία του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ, σε στήλη με τίτλο «Εβραίο ταμία απέκτησε η ΕΣΗΕΑ». Πρόκειται για την κλασική ναζιστική προπαγάνδα που θέλει πίσω από κάθε «κακό» να βρίσκονται οι «Εβραίοι» και οι «κομμουνιστές».
Η φασιστική-νεοναζιστική τρομοκρατία δεν θα περάσει.

Αθήνα 22 Φεβρουαρίου 2013
Το γραφείο Τύπου