Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΣΑΤ-ΕΣΗΕΑ στάση εργασίας στα γήπεδα

Σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις συνεχιζόμενες απειλές, αλλά και τις δολοφονικές επιθέσεις σε αθλητικούς συντάκτες, που είναι και επιθέσεις κατά της Ελευθεροτυπίας και της ίδιας της Δημοκρατίας, οι δημοσιογράφοι στέλνουν μήνυμα για να δείξουν πώς θα ήταν το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός χωρίς τη φωνή και την πένα των εκπροσώπων του Τύπου.
Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ κηρύσσουν στάση εργασίας με σιγή 5 λεπτών σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ για τα παιχνίδια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο 15/9, την Κυριακή 16/9 και τη Δευτέρα, 17/9/2012 καταγγέλλοντας τις επαναλαμβανόμενες επιθέσεις κατά αθλητικών συντακτών και με αφορμή την άνανδρη επίθεση, που δέχθηκε ο συνάδελφος Άρης Ασβεστάς.
Η απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ και του ΠΣΑΤ σημαίνει ότι δεν υπάρχει περιγραφή και παρουσίαση από όλα τα ΜΜΕ των 5 πρώτων λεπτών των αγώνων της 3ης αγωνιστικής της Super League.
Η ΕΣΗΕΑ και ο ΠΣΑΤ καλούν όλους τους δημοσιογράφους να απέχουν από την περιγραφή και την παρουσίαση των αγώνων στέλνοντας προς κάθε κατεύθυνση το μήνυμα της ελεύθερης ενημέρωσης, που είναι δημόσιο αγαθό, συνταγματικά κατοχυρωμένο.
ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ