Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

Ο ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!!!

επιστολή του εκπροσώπου των συντακτών του Ξένιου, στο μικτό της ΕΣΗΕΑ
26/06/2012
ΑΠΟ:ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΩΝ/ΝΟ, ΞΕΝΙΟΣ94,3 FM
ΠΡΟΣ : ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΕΣΗΕΑ, ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΣΗΕΑ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ : ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΠΟΕΣΥ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΕΤΕΡ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΕΠΗΕΑ
ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΜΕΛΗ Δ.Σ. ΕΣΠΗΤ
ΘΕΜΑ : "ΤΕΛΟΣ Ο ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!!"
Αξιότιμα μέλη του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ,
Σας ενημερώνω ότι για άλλη μια φορά, επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που σας είχα μεταφέρει, από την περασμένη Κυριακή (24/06), καθώς στη σημερινή συνεδρίαση (26/06) του Δημοτικού Συμβουλίου Φυλής αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία:
α)η εκκαθάριση του ΞΕΝΙΟΥ 94,3 FM, με τον ορισμό 3 εκκαθαριστών, εκ των οποίων ο ένας είναι ο γνωστός, πρώην εξυγιαντής του σταθμού, κ. Γιώργος Νικητάκης και
β) η μεταφορά του προσωπικού του σταθμού, στο Δήμο και τα νομικά πρόσωπα της Φυλής (με συμβάσεις ΟΤΑ), κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων εργαζομένων, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Δημάρχου Φυλής κ. Δημήτρη Μπουραίμη. Μάλιστα ο Δήμαρχος Φυλής διευκρίνισε, ότι ο ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM έχει τελειώσει, και όσοι εργαζόμενοι δεν υποβάλλουν αίτηση μεταφοράς, στο Δήμο και τα νομικά πρόσωπα της Φυλής, θα έχουν επιλέξει το δρόμο της απόλυσης. Στη συνέχεια (σύμφωνα πάντα με το Δήμαρχο), οι αιτήσεις των ενδιαφερομένων θα σταλούν στην περιφέρεια, η οποία και θα αποφασίσει, για την έγκριση της μεταφοράς, όσων υπέβαλαν αίτηση (δηλ. εάν πληρούν τις προϋποθέσεις). Όσοι λοιπόν τώρα, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις (μετά τον έλεγχο της αίτησης από την περιφέρεια), θα έχουν την ίδια τύχη με αυτούς που δεν θα υποβάλουν αίτηση μεταφοράς, δηλαδή θα απολυθούν.
Παράλληλα ο κ. Μπουραίμης, υποστήριξε ότι τα περιουσιακά στοιχεία και η άδεια του σταθμού, θα περιέλθουν στο Δήμο και ενδεχομένως στο μέλλον να υπάρχει η δυνατότητα λειτουργίας ραδιοφωνικού σταθμού, ή δημιουργίας διεύθυνσης ραδιοφωνίας στο Δήμο!!! Τα συμπεράσματα... δικά σας!!!
Οι συνάδελφοι με ρωτούν, Κώστα τι να κάνουμε. Να γίνουμε δημοτικοί υπάλληλοι, για να επιβιώσουμε, ή να επιλέξουμε την απόλυση (βλ. αποζημίωση-ταμείο ανεργίας) και να ψάξουμε για δουλειά, αλλά που; Τι να τους απαντήσω; Ζητάμε λοιπόν τη συμβουλή σας, καθώς δεν φαίνεται να υπάρχει στον ορίζοντα, ούτε για τους δημοσιογράφους (μέλη της ΕΣΗΕΑ), η λύση του γραφείου τύπου, για τη διατήρηση των εργασιακών και ασφαλιστικών τους δικαιωμάτων.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων, για την κατανόηση.
Για οποιαδήποτε διευκρίνιση, είμαι στη διάθεσή σας.
Με εκτίμηση,
ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
(ΞΕΝΙΟΣ 94,3 FM)