Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2011

Π. Φάληρο-Ελευθερούπολη: 0-0‏

Συνεχίζοντας την ατυχία της,που την ακολουθεί από τις πρώτες αγωνιστικές,η Ελευθερούπολη δεν κατάφερε να αποδράσει με το τρίποντο από το Φάληρο,έχοντας δύο δοκάρια με τον Μακρή και πολύ μεγάλη ευκαιρία-κεφαλιά του Γερακάρη στο δεύτερο δοκάρι στο 55΄. Βγαίνοντας πολύ επικίνδυνα από τα πλάγια,ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινόμαυροι δυσκόλεψαν πολύ την άμυνα του μέτριου Φαλήρου.
Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται για την φάση του 89' όπου ο Λουκής ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από αμυντικό του Φαλήρου με τον διαιτητή Σύψα να δείχνει παίζεται και παρά τις έντονες διαμαρτυρίες των Ιωνιώτων οπαδών. Moναδική καλή στιγμή των γηπεδούχων η διπλή ευκαιρία με Τασούλη και Σακκά στο 86'.
ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ: Aντζουλάτος, Μηλιώνης, Σαβαρλής, Τσανάτι, Φαρές, Νικηφοράκης(63′ Σάκκας), Καρζής, Κωνσταντινίδης(76′ Παπαχρόνης), Σαραντόπουλος, Τασούλης, Μπαλαφούτης(63′ Φλαμιάτος)
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΠΟΛΗ: Λεσγίδης, Μπίζας, Καρυπίδης, Κοτροζίνης, Παπακουνάδης, Πτερούντιος, Λούκης(89′ Πατσίδης), Βλάχος(81′ Τούσερτ), Γερακάρης, Μακρής, Κοσμαδόπουλος(46′ Μαρσέλος)
Ο επόμενος αγώνας της Ελευθερούπολης, είναι εντός έδρας με την Α.Ε.Μεταμόρφωσης, το Σάββατο στις 3μμ στο δημοτικό στάδιο της Νέας Ιωνίας.