Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Απολύσεις με "αγάπη" από τον ΑΝΤ1

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΙΤΑ
Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικών Τηλεοράσεων Αττικής
ΜΕ…ΑΓΑΠΗ…ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ1!!!
Εκ μέρους όλου του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας, δίνουμε τα θερμότατα συγχαρητήρια στην Διοίκηση και κυρίως στην Διεύθυνση του δημοκρατικότατου καναλιού του Αμαρουσίου για την απλόχερη ΑΓΑΠΗ που προσφέρει στους εργαζόμενούς του!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ λοιπόν απέλυσε 6 εργαζόμενους κι έμειναν στον δρόμο 6 οικογένειες καταδικασμένες να βουτηχτούν στην ανέχεια και στην πείνα καθώς στις μέρες μας είναι σχεδόν αδύνατον να βρουν δουλειά την στιγμή που ο σταθμός κάνει τεράστιες επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ στο εξωτερικό!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ όλοι οι εργαζόμενοι δέχθηκαν το βραδινό τηλεφώνημα της διεύθυνσης του ΑΝΤ1 παραμονή της προγραμματισμένης στάσης εργασίας μας, που με γλυκύτατα λόγια τους έλεγε εμμέσως πλην σαφώς πως η αυριανή εκπομπή έπρεπε να βγει οπωσδήποτε στον αέρα κι ενώ εκεί που είχαν αποφασίσει να απεργήσουν όλοι, μετά από αυτό τρομοκρατήθηκαν ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ (τι πιο φυσικό να σε πάρουν βραδιάτικα από το γραφείο της διεύθυνσης για να πιάσετε ψιλοκουβεντούλα για την αυριανή στάση;) και τελικά δούλεψαν όλοι!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ η διεύθυνση του ΑΝΤ1 έφερε τους εργαζόμενούς του στην δουλειά από τις 4 τα ξημερώματα καθώς γνώριζε πως από τις 5 θα υπήρχαν έξω από το STUDIO ΚΑΠΑ το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας καθώς και άλλοι συνάδελφοι από άλλα κανάλια με μοναδικό σκοπό να μιλήσουν σε τυχών εργαζόμενους που ήθελαν να δουλέψουν και ΟΧΙ να τους εμποδίσουν να μπουν για δουλειά αν το επιθυμούσαν!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ από το πρωί υπήρχε αστυνομική δύναμη έξω από το STUDIO ΚΑΠΑ λες κι εμείς έχουμε προκαλέσει ποτέ επεισόδια.
ΜΕ ΑΓΑΠΗ καταστρατηγεί όλως παρανόμως τους όρους της Σ.Σ.Ε. και οι εργαζόμενοι που δουλεύουν υπερωρίες δεν τις πληρώνονται.
Και τέλος ΜΕ ΑΓΑΠΗ ο σταθμός δαπανεί εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για την νέα του παραγωγή “Dancing on ice” κατασκευάζοντας 3 παγοδρόμια και υπερπολυτελέστατο σκηνικό αφήνοντας ταυτόχρονα 6 οικογένειες στον δρόμο!!! Ίσως αν είχατε την ευγενή καλοσύνη μόλις έρθει σε πέρας η παραγωγή αυτή και δαπανήσετε τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ σας, να μπορέστε να παραχωρήσετε έστω και μια γωνίτσα από τα 3 παγοδρόμιά σας για να παίξουν και να κάνουν πατινάζ (μπας και σκάσει λίγο το χειλάκι τους) τα πεινασμένα παιδιά των τεχνικών που απολύσατε. Θα έχουν φτάσει και τα Χριστούγεννα και θα είναι ένα θεάρεστο έργο για εσάς!!!
Και επειδή κύριοι του ΑΝΤ1 η ΑΓΑΠΗ φέρνει πάντα ΑΓΑΠΗ και επειδή τόση πολύ δεν την αντέχουμε, είμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να σας την ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ!!!
ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΛΗΨΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΣΑΤΕ!!!
Συνάδελφοι!!!
Μην σκύβετε το κεφάλι! Ο αγώνας μας για την δουλειά μας και την αξιοπρέπειά μας
ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ!!!
Υ.Γ. Αν κύριοι του ΑΝΤ1 δεν διαθέτετε τον πολύτιμο χρόνο σας για να διαβάσετε την ανακοίνωσή μας σας διευκολύνουμε με το να διαβάσετε μόνο μια μικρή λεξούλα που περικλείει όλα τα παραπάνω:
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!
ΠΑΝΤΑ ΜΕ…ΑΓΑΠΗ!!!
για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ