Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2024

Οι δικηγορικοί σύλλογοι σηκώνουν τρόπαια σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

 

...αναδημοσίευση από το www.ertnews.gr...

Μπορεί οι φίλαθλοι να περιμένουν τον τελικό του Euro και κάποιοι άλλοι και τον τελικό του Copa America, αλλά και αργότερα τους Ολυμπιακούς Αγώνες όπου θα πάρει μέρος και η εθνική ομάδα μπάσκετ, αλλά οι δικηγόροι της χώρας μας ήδη σήκωσαν τα τρόπαιά τους στους αθλητικούς στίβους.

Πρωταθλητής στο 39ο Πανελλήνιο Ποδοσφαιρικό Πρωτάθλημα Δικηγορικών Συλλόγων, όπου συμμετείχαν 16 ομάδες δικηγόρων, αναδείχθηκε η ομάδα «Δράκων».
Οι πρωταθλητές ήταν από τις τάξεις του Δικηγορικού Συλλόγου της Αθήνας, όπως και οι ομάδες Σόλων, Νέμεσις, Δημοσθένης, Αστέρας Ευελπίδων και Sui Generis.




Οι για δεύτερη φορά στην ιστορία τους πρωταθλητές, κέρδισαν στον τελικό της 7ης Ιουλίου στα Ιωάννινα, με 2-0,στην παράταση, την ομάδα Αριστοτέλης του ΔΣ Θεσσαλονίκης.


Ακολουθεί το διάστημα 15 έως 20 Ιουλίου το 15ο πανελλήνιο πρωτάθλημα μπάσκετ δικηγορικών συλλόγων στην Αθήνα στα κλειστά γυμναστήρια Μετς, Στρέφη και Ρουφ.


Οργανωτικά αποτελείται από οκτώ ομίλους και συμμετέχουν: Αθήνα, Λάρισα, Ηλεία, Αριστοτέλης, Σέρρες, Αγρίνιο, Legal, Όμιλος Έδρα, Θέμιδα, Αμαλιάδα, Κατερίνη. Λευκωσία, Βέροια, Καλαμάτα, Αστέρας Ευελπίδων, Ρόδος, Λεμεσός, Ηράκλειο, Κόρινθος, Πάτρα, Ιωάννινα, Χανιά, Πειραιάς, Κως, Λάρνακα/ Αμμόχωστος.

Πηγή φωτο: ΔΣΑ