Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019

Αυτογκόλ - δώρο στην εργοδοτική πλευρά

Σαφώς η τρίωρη στάση στα ΜΜΕ τη μέρα (24 Σεπτέμβρη) όλοι οι άλλοι κλάδοι απεργούν, είναι μία απόφαση κατάπτυστη και έγινε μόνο για το "ξεκάρφωμα".  Oύτε καν τη δυνατότητα συμμετοχής στις συγκεντρώσεις δεν έδινε, αφού η μετακίνηση ροκάνιζε τα όποια περιθώρια υπήρχαν. Πλήρης συμμετοχή στην 24ωρη θα ήταν η σωστή επιλογή και στις 24/9, όχι σε άλλες ημερομηνίες που οι πέριξ της ΓΣΕΕ λάνσαραν για να σπάσουν τη δυναμική της απεργίας.

Αλλά να μην βάζουμε τα χεράκια μας για να βγάζουμε τα ματάκια μας. Σαφώς εξαιρείται η κάλυψη των απεργιακών κινητοποιήσεων, αλλά η κάλυψη, όχι η δημοσιοποίηση εντός της διάρκειας της απεργιακής κινητοποίησης (όποια χρονική διάρκεια και αν έχει αυτή).

Η ανάρτηση και η ανανέωσή της που έκανε ο 902 μέσα στη διάρκεια της στάσης εργασίας, δίνει επιχειρήματα στην εργοδοτική πλευρά και τους φίλους της (όταν θα την επισκεφτεί κάποια στιγμή κλιμάκιο συνδικαλιστών των ΜΜΕ για τα πολλά και οξυμένα προβλήματα του κλάδου), να "επιχειρηματολογήσει".

Έχουμε ξαναζήσει στο παρελθόν τέτοιου τύπου καταστάσεις.
Δεν θα χανόταν και ο κόσμος για λίγη αναμονή μέχρι να λήξει η στάση εργασίας στα ΜΜΕ, έστω και για μια και μοναδική ανάρτηση. Iδίως όταν πρόκειται για πολιτικό χώρο, που η συμβολή του στην ύπαρξη της σημερινής απεργίας, ήταν τέτοια, που δεν του αξίζει να μαζεύει στην πλάτη άστοχες ενέργειες.

Όποιος το καταλαβαίνει, το καταλαβαίνει...

Υ.Γ. την ίδια ώρα άλλοι συνεχίζουν το ίδιο βιολί της μη συμμετοχής σε καμία απεργία.