Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Δικαστήρια για εργαζόμενους στα ΜΜΕ

Συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα (ξεκίνησε στις 25/1 και διεκόπη λόγω στάσης εργασίας) η δίκη για την Ελευθεροτυπία - enet.gr, με τους εκπροσώπους της εταιρίας ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ στο εδώλιο, την Επιθεώρηση Εργασίας σε ρόλο κατήγορου και τους πρώην εργαζόμενους σαν μάρτυρες. 
Λόγω παρέλευσης της ώρας η δίκη θα συνεχιστεί στις 19 Φεβρουαρίου, με την εξέταση όσων μαρτύρων απομένουν και λογικά θα ολοκληρωθεί. Υπενθυμίζουμε ότι το εργοδοτικό λοκ άουτ στα τέλη Νοεμβρίου του 2014 άφησε τους εργαζόμενους με ανεξόφλητες δεδουλευμένες αποδοχές, ύψους αρκετών χιλιάδων ευρώ, αφού για μήνες οι πληρωμές γίνονταν με "έναντι".

Λίγο πιο δίπλα έγινε η δίκη εργαζόμενης (αθωώθηκε) στο Ρ/Σ Στο Κόκκινο, που την κατηγορούσε πρώην δικηγόρος της Ε. Ζαρούλια της Χρυσής Αυγής  για το γεγονός όπως αναφέρεται από την ίδια: "το καλοκαίρι του 2014 είχα ενημερώσει μέσω email (την ιδιωτική λίστα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας της συντονιστικής επιτροπής των φιλοζωικών σωματείων της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαλλοντικής Ομοσπονδίας) πως ο συγκεκριμένος δικηγόρος είχε αναλάβει την υπεράσπιση της βουλευτή της Χρυσής Αυγής και συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου, αρχηγού του νεοναζιστικού κόμματος".

Σε εκείνο το email – καθώς η Π.Φ.Π.Ο. είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον συγκεκριμένο δικηγόρο – είχα χρησιμοποιήσει μεταξύ άλλων τη φράση «άνθρωπος εμπιστοσύνης των νεοναζί» και είχα τονίσει την αναγκαιότητα η φιλοζωική κοινότητα να μην συνεργαστεί μαζί του, ώστε να μην υπάρχει κανένας συσχετισμός".