Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Τα καλά αθλητικά νέα της μέρας



 ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ
Μαζική συμμετοχή στη γιορτή του Εσπέρου Καλλιθέας.

Συμπλήρωσε 75 χρόνια ζωής και δράσης και τίμησε όσους είχαν συμβολή σε αυτή την πορεία.

Ο λόγος για τον Έσπερο Καλλιθέας, που όπως ανέφερε ο πρόεδρός του Θεόδωρος Φουστάνος, στο καλωσόρισμά του προς τους συγκεντρωθέντες, η συνέχεια και η αξιοπιστία του συλλόγου, οδήγησε τους γονείς να εμπιστεύονται στο σύλλογο, ό,τι πολυτιμότερο έχουν, τα παιδιά τους.


Στόχος του σωματείου δεν είναι μόνο να γίνουν τα παιδιά καλύτεροι αθλητές, αλλά και καλύτεροι άνθρωποι, με αποτέλεσμα να δίνει έμφαση και στον παιδαγωγικό ρόλο μέσα από την αθλητική δραστηριότητα.

Η αθλητική καρδιά της Καλλιθέας έδειξε τον παλμό της, με την προσέλευση φίλων του συλλόγου, γονιών και παιδιών από τα τμήματα υποδομής, που κατέκλυσαν το κλειστό γήπεδο στο λόφο Σικελίας πίσω από το Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης, έγινε σύνδεση με την ΕΡΑ Σπορ, όπου ο κ. Φουστάνος, που υπήρξε και αθλητής του συλλόγου, παρουσίασε το προφίλ της ομάδας, τα τμήματα που υπάρχουν σήμερα, αλλά και το πλάνο δημιουργίας νέων.

ΣΤΗ ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ
Στο ντέρμπι για τη Γ' Εθνική στο μπάσκετ (1ος όμιλος), οι 20 πόντοι και τα τέσσερα τρίποντα του πολύπειρου Αντώνη Φώτση, δεν ήταν αρκετά για να φύγει ο Ηλυσιακός νικητής από το κλειστό "Ζαχαρίας Αλεξάνδρου".

Έτσι ο Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Τα δεκάλεπτα:  19-25, 36-38, 59-48, 81-65.

Η όμορφη στιγμή ήταν λίγο πριν ξεκινήσει το τρίτο δεκάλεπτο, όταν έμπαινε ο Ηλυσιακός στο γήπεδο και μικρά παιδιά ζήτησαν από τον Φώτση να φωτογραφηθούν μαζί με τα κινητά τους.

Δεν τους χάλασε το χατήρι και τα χαμόγελά τους ήταν το μη αθλητικό γεγονός που έδωσε χρώμα στη συνάντηση.

…αθλητική και κοινωνική ιστορία και στην ΕΡΑ Σπορ τη Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στις 10μμ…