Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018

Δεκαχιλιαρίσαμε και συνεχίζουμε δυνατά

Συμπληρώσαμε τις 10.000 αναρτήσεις από τότε που ξανάνοιξε η ΕΡΤ τον Ιούνιο του 2015 έως τη λήξη τη βραδινής βάρδιας της 30/10/2018. Μεταξύ αυτών και αρκετά αποκλειστικά θέματα, αλλά και άρθρα γνώμης, έρευνες, θέματα διατήρησης της ιστορικής μνήμης και άλλα πολλά.

 Όλα αυτά με τη δικιά σας βοήθεια και αποστολή υλικών, γιατί η ζωντανή σχέση με την κοινωνία, που χτίστηκε σε δύσκολες στιγμές, τόσο πριν το "μαύρο" του 2013, όσο και κατά τη διάρκειά του, αλλά και μετά από αυτό.

Βεβαίως η ΕΡΤ απέχει από αυτό που ονειρευτήκαμε, αλλά όχι μόνο δεν μας οδηγεί σε αποτράβηγμα από τη διεκδίκηση (την ίδια ώρα λίγοι εκεί μέσα μαλλιοτραβιούνται με θόρυβο για τις καρέκλες, αλλά οι πολλοί, οι αφανείς, δουλεύουν όσο καλύτερα μπορούν), αλλά αντίθετα μας πεισμώνει για να συνεχίσουμε. Δεν κουραζόμαστε ΠΟΤΕ.....


Για να το "γιορτάσουμε" θα πάρουμε το υπόλοιπο της κανονικής μας άδειας μόλις ο διαιτητής σφυρίξει τη λήξη του αγώνα γυναικείου ποδοσφαίρου Βριλήσσια - Διαγόρας Ικαρίας  και θα επιστρέψουμε μετά τα μέσα Νοεμβρίου, όπου και θα ανακοινώσουμε την ακριβή ημέρα της εκδήλωσης - βιβλιοπαρουσίασης του βιβλίου "Αιγαιοπελαγίτες Πρόσφυγες στο Β' Παγκόσμιο Πόλεμο" στην Πετρούπολη.