Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Η συκοφαντική εκστρατεία των εργατοπατέρων του κυβερνητικού –εργοδοτικού συνδικαλισμού σε βάρος του Θ. Μπελεζώνη δε θα περάσει


ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή  

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

τηλ.: 2108227949, 6948369941, 6934535084, 6932828964


23/2/2014

Η συκοφαντική εκστρατεία των εργατοπατέρων του κυβερνητικού –εργοδοτικού συνδικαλισμού σε βάρος του Θ. Μπελεζώνη δε θα περάσει

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καταγγέλλει τη βρόμικη συκοφαντική εκστρατεία της ηγετικής ομάδας της ΠΑΣΚΕ υπό τον Παναγόπουλο σε βάρος του εργάτη συνδικαλιστή, στελέχους της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΝΑΡ στην Πάτρα Θόδωρου Μπελεζώνη.

Η προβοκατόρικη ανακοίνωση της πλειοψηφίας της ΠΑΣΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας, που με ευκολία αναπαράγουν και οι κυβερνητικοί υπάλληλοι της ΓΣΕΕ, για δήθεν «επίθεση με κλωτσιές και σπρωξιές» ενάντια στη γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Πάτρας και τοπικό στέλεχος της ΠΑΣΚΕ, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Αυτό που προκάλεσε την ενόχληση της ηγεσίας της ΠΑΣΚΕ είναι το σταθερό μέτωπο που εκφράζει ο αγωνιστής συνδικαλιστής Θ. Μπελεζώνης, ενάντια στο κυβερνητικό-εργοδοτικό συνδικαλισμό της υποταγής και της ήττας, που είναι συνένοχος για την ισοπέδωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.  

Είναι η ίδια ηγεσία της ΠΑΣΚΕ που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε έναν άθλιο μηχανισμό με επιχειρηματική δράση και χρηματοδοτήσεις, μέσω ποικίλων προγραμμάτων, από πόρους της ΕΕ και της κυβέρνησης. Αυτά βγήκαν στο προσκήνιο με τις πρόσφατες καταγγελίες ακόμα και από Εργατικά Κέντρα προσλήψεις με voucher και «προγράμματα» του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ.

Όσοι ευθύνονται για την παράλυση των συνδικάτων και τη συστηματική υπονόμευση των αγώνων δεν ανέχονται τη δράση των ταξικών συνδικαλιστών και βάζουν στο στόχαστρο τις δυνάμεις της αντικαπιταλιστικής Αριστεράς.

Οι θύτες ενός ολόκληρου λαού και αυτοί που τους στηρίζουν δε θα ξεπλύνουν τη ντροπή της αδράνειας και της υποταγής τους στην πολιτική των Μνημονίων και της κοινωνικής καταστροφής  με ψέματα, προβοκάτσιες και απειλές για διώξεις.  

Είναι γνωστό στους εργαζόμενους, τους άνεργους, στους φτωχούς που θέλουν να πολεμήσουν την πολιτική κυβέρνησης-ΕΕ-ΔΝΤ και εργοδοτών ποιος ακυρώνει τη δύναμη των συνδικάτων.

Είναι τουλάχιστον θράσος και πρόκληση αυτοί που ματοκυλούν τις  διαδηλώσεις, που ποινικοποιούν την αγωνιστική δράση και σέρνουν στα δικαστήρια απεργούς και διαδηλωτές, αυτοί που συγκυβερνούν με τον Βορίδη, το Γεωργιάδη και τον Κρανιδιώτη να συσχετίζουν αγωνιστές συνδικαλιστές με τη δράση φασιστικών ομάδων.

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ καλεί τους εργαζόμενους και τις αγωνιστικές δυνάμεις να τους απομονώσουν και να ακυρώσουν τη συκοφαντική εκστρατεία σε βάρος του Θ. Μπελεζώνη και συνεχίσουν την προσπάθεια για συνδικάτα μαζικά, δημοκρατικά, αγωνιστικά και μαχητικά.