Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Π.Κωνσταντίνου: Δημόσια ανακοίνωση υπεράσπισης της τιμής και της υπόληψης μου από υποκλοπείς εικόνας της «ΔΤ»

Καταγγελία για υποκλοπή δηλώσεών του από συνεργείο του μορφώματος της ΔΤ. έκανε ο Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής της κίνησης ενωμένοι ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστική απειλή (ΚΕΕΡΦΑ) και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας. Αναλυτικά η δήλωσή του:

"Πληροφορήθηκα και φρικίασα ότι «έπαιξα» στις ειδήσεις της ΔΤ ανήμερα της απεργίας της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 18/9 με δηλώσεις μου καταδίκης της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από το τάγμα εφόδου της Χρυσής Αυγής. Προφανώς η κάμερα «χώθηκε» δίπλα στις πολλές που ήρθαν και μου ζήτησαν μία σχετική δήλωση.
Επειδή αποκλείεται να κάνω έλεγχο προσώπων για να εντοπίσω τον άθλιο απεργοσπαστικό μηχανισμό στις διαδηλώσεις ΑΠΑΙΤΩ από τους υποκλέψαντες τη δήλωση μου να τη διαγράψουν από το Αρχείο τους και από δώ και στο εξής τους απαγορεύω να με εμφανίζουν στις εκπομπές τους ακόμη και αν  βρεθώ νεκρός, μαχαιρωμένος από κανένα χρυσαυγίτη.
Όσον αφορά την παρουσία των ρουφιάνων δημοσιογράφων, τεχνικών και άλλων απεργοσπαστών την ώρα που η κυβέρνηση απαγορεύει να βγαίνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ με κάμερες, τους παραδίδω στην παραδοσιακή αντιμετώπιση που πρέπει να έχει κάθε απεργοσπάστης: πίσσα και πούπουλα και απομάκρυνση από το χώρο εργασίας!
Είναι υπόθεση της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ, της ΕΣΗΕΑ να περιφρουρήσουν τον αγώνα των εργαζόμενων της ΕΡΤ και να επιβάλουν την δημοκρατία απομονώνοντας τους απεργοσπάστες από τις εργατικές κινητοποιήσεις".


Πέτρος Κωνσταντίνου, συντονιστής Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή και δημοτικός σύμβουλος Αθήνας με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ