Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Στα δικαστήρια στέλνει την απεργία της ΕΤΕΡ η διοίκηση του ραδιοσταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος







Αθήνα, Τρίτη 23 Απριλίου 2013

Στα δικαστήρια στέλνει την απεργία της ΕΤΕΡ η διοίκηση του ραδιοσταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος

Μέρες του Απρίλιου του 2003 ξαναζούμε στον ραδιοσταθμό της Εκκλησίας της Ελλάδος. Μετά τις απολύσεις όσων δεν έσκυψαν το κεφάλι και δεν υπέγραψαν μειώσεις μισθών της τάξεως του  .53% (!) όπως ήθελε η διοίκηση του ραδιοσταθμού, σήμερα λάβαμε και αγωγή η οποία εκδικάζεται αύριο 24/3 στις 14.30 στα δικαστήρια Ευελπίδων κτήριο 5 αίθουσα 1. Το έγκλημά μας είναι ότι απεργούμε με αίτημα την επαναπρόσληψη των συναδέλφων μας, που απελύθησαν ακριβώς επειδή αρνήθηκαν να υπογράψουν ατομικές συμβάσεις με μειώσεις μισθών της τάξεως του  53%. Η διοίκηση του ραδιοσταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος βρήκε έτσι την ευκαιρία να συνεχίσει διαχρονικά το αντεργατικό γαϊτανάκι από εκεί που το άφησε το 2003, όταν ηρνείτο επίμονα να εφαρμόσει τις ΣΣΕ μας.

Καλούμε τους εργαζόμενους να καταδικάσουν εμπράκτως όλες τις μνημονιακές πρακτικές για υπέρογκες μειώσεις μισθών και για πλήρη καταστροφή των Συλλογικών μας συμβάσεων Εργασίας.

Όλοι αύριο Τετάρτη 24/3 στις 14.30 στα δικαστήρια Ευελπίδων, κτήριο 5 αίθουσα 1.

Αγώνας μέχρι την επαναπρόσληψη όλων των συναδέλφων μας.

Κανείς μόνος του απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

Όσο για την διοίκηση του ραδιοσταθμού της Εκκλησίας της Ελλάδος,  θυμίζουμε αυτό που σε έξι μέρες από σήμερα, το απόγευμα της Μ. Δευτέρας, θα ακούγεται σε όλους τους ναούς:

"Ουαί υμίν, γραμματείς και Φαρισαίοι υποκριταί, ότι κλείετε την βασιλείαν των ουρανών έμπροσθεν των ανθρώπων· υμείς γάρ ουκ εισέρχεσθε, ουδέ τους εισερχομένους αφίετε εισελθείν". (Ματθ. κγ΄).

Προς το παρόν μόνο αυτό και αν χρειασθεί θα επανέλθουμε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο