Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Καλά κρασιά

Δύο ψηφοδέλτια από το χώρο της ΝΔ θα αναμετρηθούν στο δεύτερο γύρο για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (ένα το επίσημο-απερχόμενη διοίκηση και ένα το αντάρτικο).

Είναι η Περιφέρεια στην οποία το προσφυγικό βρίσκεται σε έξαρση και έχει και μονοεδρικούς νομούς όπως η Σάμος (Σάμος - Ικαρία - Φούρνοι).

Κατά τα άλλα το ντοκιμαντέρ που έχει πληρωθεί με χρήματα των πολιτών από το ανταποδοτικό τέλος και αναφέρεται στην ιστορική μνήμη του προσφυγικού με βάση τους "δικούς μας" πρόσφυγες, παραμένει χωρίς μοντάζ για 31 μήνες με αστείες δικαιολογίες, από κάτι περίεργες φράξιες μέσα στην ΕΡΤ.


Ήταν και αυτό ένα μικρό λιθαράκι που είχε τη συμβολή του στο να κυριαρχεί η άγνοια, ενώ τους ανθρώπους που είχαν κάνει αυτό το ταξίδι θα έπρεπε να τους έχετε κάνει σημαία και να αξιοποιήσετε την ιστορική εμπειρία τους.

Καλά κρασιά λοιπόν αγαπητοί του ΣΥΡΙΖΑ και μην ψάχνετε να βρείτε από που σας ήρθε, όπως στρώσατε κοιμόσαστε.

Υποτιμάτε ό,τι μπορεί να αντιπαλέψει τις συντηρητικές λογικές και τις ξενόφοβες αντιλήψεις, αδειάζοντας ακόμα και τους δικούς σας ανθρώπους στις εσχατιές του Αιγαίου, που διαφέρουν αισθητά από την καμαρίλα του κέντρου και τους χαμαιλέοντες που πλευρίζουν κάθε κυβερνητική εξουσία.

Για να δούμε έως τις βουλευτικές που έρχονται, ποια θα είναι τα πεπραγμένα σας στο συγκεκριμένο θέμα.