Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

Στην παράταση Δούκας - Τρίτωνας: 82-78


Ο Δούκας κέρδισε στην έδρα του στο Δαΐς τον Τρίτωνα για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής στο μπάσκετ, μετά από ένα δυνατό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων.

Παρά τη δύσκολη ώρα που ορίστηκε ο αγώνας (2μμ) αρκετοί φίλοι των δύο ομάδων, αλλά και ουδέτεροι, καθώς και παίκτες και προπονητές άλλων ομάδων έδωσαν το παρόν.


Ομάδες με ιστορία και δυναμική, ο μεν Δούκας που πριν μερικά χρόνια έπεσε από την Α2 την τελευταία αγωνιστική μετά από ένα συνδυασμό "ασυνήθιστων" αποτελεσμάτων σε άλλους αγώνες (εκεί στην Α2 ήταν και πέρυσι), αλλά και μετά από πρόσφατες διοικητικές περιπέτειες επιχειρεί να ορθοποδήσει και δείχνει ότι τα καταφέρνει, διατηρώντες και υψηλές βλέψεις, ενώ ο Τρίτωνας τα τελευταία χρόνια έκανε δυναμική επιστροφή από τις τοπικές στις εθνικές κατηγορίες και διεκδικεί την άνοδο στην Α2.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 45-35, 57-49, 69-69 και στην παράταση 82-78.

Να πούμε ότι στο 12''.29 πριν λήξει η παράταση ήταν 80-78 και στον κανονικό αγώνα στο 13'.75 πριν τη λήξη ήταν όλα 69 που αποτυπώνει και τη μάχη που έγινε.


Τελικά και αυτές οι κατηγορίες έχουν τη μαγεία τους και το χρώμα τους και συνιστούμε ανεπιφύλακτα την παρακολούθησή τους.


Το θέμα στο FB της ΕΡΤ.