Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΕΤΕΡΜΘ: Συμπαράσταση στον διωκόμενο ιδρυτή και πρώην πρόεδρο της ΕΤΕΡ Δ Καμαρινόπουλο

Συμπαράσταση στον διωκόμενο ιδρυτή και πρώην Πρόεδρο της Ε.Τ.Ε.Ρ. Δημήτρη Καμαρινόπουλο
Η Ε.ΤΕ.Ρ.Μ-Θ και οι τεχνικοί ραδιοφωνίας της Μακεδονίας και της Θράκης στέκονται δίπλα στον συνάδελφο Δημήτρη Καμαρινόπουλο ο οποίος διώκεται από τον φυγόδικο Π. Κυριακίδη, ιδιοκτήτη του Flash 96 και εκφράζουν την αμέριστη αλληλεγγύη και συμπαράταξή τους.


Δυστυχώς για μια ακόμη φορά επιβεβαιώνεται η ασυδοσία των εργοδοτών και η λύσσα που έχουν απέναντι σε μαχόμενους συνδικαλιστές και εργαζόμενους. Με χρεωστούμενα από την εργοδοσία του Flash πάνω από 100.000 ευρώ με τελεσίδικες πλέον αποφάσεις και χωρίς αποζημίωση προς τον πρώην Πρόεδρο της Ε.Τ.Ε.Ρ., ο φυγόδικος και βαρυνόμενος με κατηγορίες για τέλεση σοβαρότατων ποινικών αδικημάτων κυριακίδης, αποφάσισε να «ισοφαρίσει» τις παραπάνω οφειλές, καταθέτοντας μήνυση εναντίον του συναδέλφου για «δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας κατ’ εξακολούθηση» για τις ανακοινώσεις της Ε.Τ.Ε.Ρ. την 11η και την 14η Ιουλίου 2011 σχετικά με τις κινητοποιήσεις της ένωσης στον ραδιοσταθμό Flash 96!

Ο ιδιοκτήτης του, π. κυριακίδης, φυσικά είναι «εξαφανισμένος» από την Χώρα, παραμένει ακόμα και σήμερα φυγόδικος, κατηγορούμενος για βαρύτατα ποινικά αδικήματα. Άφησε πίσω δεκάδες εργαζόμενους στο δρόμο και τον παλαιότερο και ιστορικό ιδιωτικό ραδιοσταθμό Flash 96 πλήρως κατεστραμμένο.

Η δίωξη αυτή δεν θα πτοήσει το σωματείο της Ε.Τ.Ε.Ρ. και το συνδικαλιστικό κίνημα. Μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια των αγώνων μας ενάντια στην αυθαιρεσία των εργοδοτών και των λακέδων τους.

Καμία ανοχή στην εργοδοτική τρομοκρατία, κανένας εργαζόμενος η άνεργος μόνος του απέναντι στην εργοδοτική βαρβαρότητα.
Κάτω τα χέρια σας απ’ τους αγωνιστές συνδικαλιστές!
ΟΛΟΙ την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου του 2016 και ώρα 9.00πμ έξω από την αίθουσα του Η’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, στα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος                           Ο Γενικός Γραμματέας
Χατζηγεωργίου Κων/           Καζαμπάκας Αθανάσιος