Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Health Market - Prisunic ιδιωτικής Υγείας



Σε ιδιώτη γιατρό έχει πάει πολύς κόσμος και ειδικά με τη διάλυση της δημόσιας υγείας από τη συγκυβέρνηση, η πελατεία αυξάνεται. Συνήθως το ιδιωτικό ιατρείο στεγάζεται σε κάποια πολυκατοικία, πολλές από αυτές έχουν και σαν κύριο χαρακτηριστικό τους ότι είναι «επαγγελματικές», στεγάζουν δηλαδή γιατρούς, δικηγόρους, μεσίτες και γενικά τα γραφεία διαφόρων επαγγελματιών.

Όπως μάθαμε στην τελευταία επίσκεψή μας στην Πάτρα, υπάρχει αμιγώς ιδιωτικού ιατρικού χαρακτήρα κτήριο. Πρόκειται για παλιό ξενοδοχείο κοντά στο ΚΤΕΛ Πάτρας, που έχει νοικιαστεί όλο από γιατρούς (οι περισσότεροι με υψηλές θέσεις σε νοσοκομεία της περιοχής) και σε ρόλο θυρωρού – γραμματέα, έχει προσληφθεί προσωπικό που κλείνει τα ραντεβού και κατευθύνει σε ειδικότητες εντός του κτηρίου. Ένα κανονικό πολυκατάστημα ιδιωτικού τομέα υγείας, με τις ταρίφες της επίσκεψης να ξεκινούν από 70 ευρώ και να πηγαίνουν στα 100, ανάλογα με το «όνομα».

Το μάθαμε από συνταξιούχο που «ζορίστηκε» για να πάει, αφού στην Ελλάδα του success story, οι συντάξεις (εν προκειμένω του ΟΓΑ) είναι επιπέδου φιλοδωρήματος.