Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Ενίσχυση κάτω από τα γκολπόστ

Μεταγραφική ενίσχυση στα γκολπόστ για την Αλσούπολη Νέας Ιωνίας, με την προσθήκη με υποσχετική, του 19χρονου τερματοφύλακα Παναγιώτη Καρούτσου, από το Διαγόρα Ραχών Ικαρίας, που αγωνίζεται στην Α ΕΠΣ Νομού Σάμου. Ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας συμμετείχε στην ομάδα του Διαγόρα που κατέκτησε την άνοδο από τη Β τοπική στην Α και έχει συμμετοχές στη μικτή νέων της ΕΠΣ Σάμου, αλλά και μια μονοετή θητεία στον Πανφαληρικό (Α ΕΠΣ Πειραιά), με αποτέλεσμα παρά το νεαρό της ηλικίας του να έχει σημαντικές εμπειρίες.
Αθλητική κυψέλη ο Διαγόρας, αυτές τις ημέρες στρώνει το γήπεδό του με φυσικό χόρτο, δείτε το σχετικό βίντεο:
http://www.youtube.com/watch?v=lbKLjFoSOV0&feature=related
...από το αρχείο της σαμιακής εφημερίδας "Χαραυγή", του 2010...
Με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Σάμου Ν. Βακάλη ταξίδεψε η αποστολή των μικτών ομάδων Παίδων – Νέων της Ένωσής στο όμορφο νησί της Χίου όπου σε δύο γήπεδα το εθνικό αλλά και το Φαφάλειο θα διεξαχθεί το τουρνουά Coka-Cola. Ο όμιλος που συμμετέχουμε περιλαμβάνει πέντε ενώσεις (Χίος, Λέσβος-Λήμνος, Κυκλάδες, Σάμος-Ικαρία-Φούρνοι και Δωδεκάνησα). Τη Δευτέρα 4 Ιανουαρίου αντιμετωπίσαμε τα Δωδεκάνησα στις 1μμ στους παίκδες και στις 3μμ στους νέους. Οι επιλογές των δύο ομοσπονδιακών προπονητών μας των κ.κ. Σταμάτη Κουλούρη και Χρήστου Μαλλέ ήταν:
ΝΕΟΙ (γεννηθέντες 1992-1993) Μαυρής Αλέξανδρος (Ταξιάρχης), Γκίλας Δαμιανός (Ένωση), Πασχάλης Γεώργιος (Ένωση), Αναστασίου Πυθαγόρας (Αναγέννηση), Ζουρνατζής Αυγέρης (Λαίλαπας), Ζουρνατζής Δημήτριος (Λαίλαπας),Καρύδης Αναστάσιος (Πολυκράτης),Μούτσος Κωνστντίνος (Καρλόβασι) Γιαννούλης Παναγιώτης (Καρλόβασι), Πασκουλίδης Μιχαήλ (Αγ. Αθανάσιος) ,Βαγιανός Νικήτας (Πυθαγόρας), Στενός Εμμανουήλ (Διαγόρας), Καρούτσος Παναγιώτης (Διαγόρας), Κατσαρδής Γεώργιος (Ικαρος), Μαούνης Νικόλαος (Κουρσάρος)