Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Απεργούμε για το δικαίωμα στη δουλειά και για άλλη ποιότητα στην ενημέρωση

Συνεχίζοντας από την προηγούμενη ανάρτηση, η εικόνα ότι ανέβηκαν οι θερμοκρασίες στις Αττικές Εκδόσεις, λόγω της απόπειρας να μπουν απεργοσπάστες με την παρουσία αστυνομίας. Είναι το αγαπημένο κόλπο του δικηγόρου της εργοδοσίας που αρέσκεται τις απόκριες να μασκαρεύεται φτωχός (φωτο)στα αποκριάτικα πάρτυ και να στέλνει φωτογραφίες σε στήλες life style(του χρόνου μια ιδέα θα ήταν να ντυθεί περιφρούρηση) και που βρήκαμε το όνομά του (αν δεν είναι συνωνυμία) και σε μετοχολόγιο ραδιοφωνικού σταθμού, στο Radio DJ μαζί με τον Φιλιππόπουλο των Αττικών Εκδόσεων, όπου όπως θα δείτε παρακάτω και εκεί έγιναν "ομορφιές".
Ενδιαφέρουσα ήταν η παρέμβαση και η συζήτηση με εργαζόμενους σε αθλητικού περιεχομένου portals. Συντονιστικές συζητήσεις αυτή την ώρα στο κτήριο της ΕΣΗΕΑ τόσο μεταξύ θεσμικών (μέλη ΔΣ κλαδικών), όσο και σε επίπεδο βάσης (απεργιακός συντονισμός-δείτε την τελευταία ανάρτηση της Τετάρτης-διακήρυξη).
Μέχρι στιγμής οργανώνεται περιφρούρηση για τις 6.30πμ στο STAR λόγω της απεργοσπαστικής συμπεριφοράς του Μιχάλη Τσαουσόπουλου στο Radio DJ (και σταθερό πελάτη της επιθεώρησης εργασίας) και επανάληψη των σημερινών περιφρουρήσεων. Σε επιφυλακή για το βράδυ (θα υπάρξει επόμενη ανακοίνωση) λόγω του ΑΝΤ1 που στην απεργία της 17 Μάρτη έσπασε την απεργία με μετάδοση ποδοσφαιρικού αγώνα Europa League. Έχει και απόψε και ενδέχεται να ανακοινωθεί βραδυνή συγκέντρωση.
ΠΡΟΣΘΕΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ από το http://financialcrimesnews.blogspot.com
ΑΝΤ1 σταθερά στην απεργοσπασία
Nέα απεργοσπασία μετά από αυτή της 17 Μάρτη και πάλι από τον ΑΝΤ1 με περιγραφή ποδοσφαιρικού αγώνα, από ανώνυμη λινάτσα, με την ένδειξη ότι η περιγραφή γίνεται από το εξωτερικό. Υπενθυμίζουμε ότι στο σταθμό εργάζεται μέλος του ΔΣ της ΕΣΗΕΑ από την παράταξη Σόμπολου. Να περιμένουμε να μάθουμε ποιός αλητάμπουρας απεργοσπάστης παίζει με το ψωμί των συναδέλφων και αν θα υπάρξουν κυρώσεις, ακόμα και αν δεν είναι ελληνικής υπηκοότητας?
Γιατί αφού το ήξεραν οι φωστήρες της ΕΣΗΕΑ δεν οργάνωσαν μέτρα αποτροπής?