Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Δεν θα αφήσουμε τον αθλητισμό να τον μαγαρίζει το φασισταριό

Προχωράμε προς την έκδοση του δεύτερου βιβλίου μας για θέματα αθλητικής-κοινωνικής-πολιτικής ιστορίας (το συνολικό συγγραφικό έργο με το υπό έκδοση βιβλίο ανέρχεται στα τέσσερα).

Πάμε λίγο πιο αργά στα βήματά μας από ό,τι είχαμε υπολογίσει, αλλά ευελπιστούμε να βγούμε πριν τις γιορτές και οριστική ανακοίνωση θα κάνουμε στα τέλη Νοεμβρίου.

Αν τελικά καταφέρουμε να προλάβουμε τα Χριστούγεννα κρατήστε την ημερομηνία 16 Δεκεμβρίου, που έχουμε κάνει ήδη κράτηση αίθουσας για βιβλιοπαρουσίαση.

Αν πάλι υπάρξουν απρόβλεπτες μικροκαθυστερήσεις, τότε θα πάμε για τα τέλη Γενάρη, ώστε να έχουμε χωνέψει μελομακάρονα και κουραμπιέδες.

Y.Γ. στις 6 Δεκέμβρη είμαστε καλεσμένοι σε ένα ενδιαφέρον πάνελ με αφορμή την ιστορία των Ελλήνων προσφύγων στο Β' παγκόσμιο Πόλεμο, που η υπενθύμισή της φαίνεται ότι εσχάτως δημιουργεί παρενέργειες. Θα επανέλθουμε με τα πλήρη στοιχεία της σχετικής εκδήλωσης.

Υ.Γ.2 τελικά η βιβλιοπαρουσίαση του βιβλίου για τον αθλητισμό θα γίνει στο τέλος Ιανουαρίου (πιθανή ημερομηνία η 24/1) ενώ η εκδήλωση της 6ης Δεκεμβρίου θα μετακινηθεί μία-δύο μέρες για να μην συμπέσει με τις κινητοποιήσεις της θλιβερής επετείου για τη δολοφονία του Α. Γρηγορόπουλου.