Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019

Ερμής Ηρακλείου-Άμιλλα Περιστερίου: 2-2



Ποδοσφαιρικό θέαμα για μεγαλύτερη κατηγορία ήταν αυτό που πρόσφεραν ο Ερμής Ηρακλείου και η Άμιλλα Περιστερίου, που αγωνίζονται στην τελευταία ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΑ, τον πρώτο όμιλο της Γ' κατηγορίας συγκεκριμένα.


Το πρωί της Κυριακής στο δημοτικό γήπεδο Νέας Ιωνίας (στο Ηράκλειο γίνονται ακόμα έργα) ο γηπεδούχος Ερμής υποδέχτηκε τους Περιστεριώτες, με τις δύο ομάδες να είναι στα ψηλά πατώματα της βαθμολογίας.

Η Άμιλλα έχασε πέναλτι, το έστειλε άουτ όταν το σκορ ήταν 0-0 για να ακολουθήσει το πρώτο τέρμα του Ερμή με απευθείας εκτέλεση φάουλ και ακολούθως με πέναλτι να πάει στα αποδυτήρια στο ημίχρονο με 2-0. Στην επανάληψη η Άμιλλα μείωσε με ένα πολύ ωραίο τέρμα αφού η μπάλλα βρήκε και λίγο το δοκάρι και με ένα δαιμόνιο εξτρέμ που είχε δημιούργησε προβλήματα στους γηπεδούχους.

Ακολούθως ο Ερμης (με τα πορτοκαλί) ανέβασε στροφές, έχασε ευκαιρίες και ενώ είχαν αρχίσει οι διαμαρτυρίες προς το διαιτητή ότι είχε περάσει ο χρόνος και έπρεπε να λήξει ο αγώνας, ήρθε στην εκπνοή το δεύτερο τέρμα της Άμιλλας για να λήξει ο αγώνας με 2-2.

Κοντολογίς ένα παιχνίδι που τα είχε όλα, αν και οι φίλοι των δύο ομάδων έφυγαν με διαφορετική "γεύση" ο καθένας.

Στηρίζουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τις προσπάθειες των ανθρώπων που τον υπηρετούν.