Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2018

Aθλητική ενημέρωση

Να ξεκινήσουμε από την Ικαρία όπου το Σάββατο γα το Πρωτάθλημα Α’ Κατηγορίας Ε.Π.Σ. Σάμου είχαμε για τις ικαριακές ομάδες τα αποτελέσματα Ίκαρος – Λαίλαπας 6 – 0 και Διαγόρας Ραχών Ικαρίας – Φοίνικας 1-2.


Ρεπορτάζ έχει η Ικαριακή Ραδιοφωνία τόσο για την ευρεία νίκη του Ίκαρου, όσο και για την ήττα στο 92' του Διαγόρα, με φωτο του Σ. Λακιού από το γήπεδο Αγίου Κηρύκου και βίντεο του Β. Καρίμαλη από το γήπεδο Ευδήλου.

Την Κυριακή ο Α.Ο. Μεσαριάς Ικαρίας έπαιξε εκτός έδρας στη Σάμο, με τη Σχολή Θετικών Επιστημών για τη Β' τοπική κατηγορία.
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1..
Στη Νέα Ιωνία για το πρωτάθλημα της Β' ΕΠΣΑ η Ελευθερούπολη στο δημοτικό στάδιο Νέας Ιωνίας κέρδισε με 2-1 τον Άγιο Θωμά, ενώ η Αλσούπολη έχασε εκτός έδρας από την Κηπούπολη με 3-1.

Την Κυριακή ο Α.Ο. Νέας Ιωνίας υποδέχτηκε τον Πανερυθραϊκό για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΑ και το τελικό αποτέλεσμα ήταν 0-0.

Στον πιο κοντινό αγώνα στη Νέα Ιωνία, μπάσκετ για εθνική κατηγορία, το Μαρούσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α2 κέρδισε με 82-70 την Καβάλα, με τον "μικρό το δέμας" Στασινό να πετυχαίνει 23 πόντους.