Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τρίτη 29 Μαΐου 2018

Ποδόσφαιρο και κολύμβηση για ενίσχυση Κοινωνικών Παντοπωλείων

Mε στόχο την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Λοκρών οι παλαίμαχοι της Αταλάντης και του Πανιωνίου, θα αγωνιστούν το Σάββατο 2 Ιουνίου.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 5.30μμ στο γήπεδο της Αταλάντης. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζει 350 οικογένειες και τα έσοδα του αγώνα θα στηρίξουν το έργο του.

Στην Πετρούπολη

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Διεύθυνση Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νέας Γενιάς του Δήμου Πετρούπολης, προσκαλεί τους χρήστες του κολυμβητηρίου να κολυμπήσουν για καλό σκοπό την Κυριακή 3 Ιουνίου από τις 10:00 έως τις 14:00 στη μεγάλη πισίνα του Δημοτικού Κολυμβητηρίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση: «Η συγκεκριμένη κοινωνική δράση αποτελεί μέρος της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πετρούπολης, προκειμένου με τα τρόφιμα που θα συγκεντρωθούν να ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου και κατ΄ επέκταση οι οικογένειες που στηρίζονται από αυτό.

Δηλώσεις συμμετοχής στο Δημοτικό Κολυμβητήριο τηλέφωνο: 210 – 5062961 από την Τρίτη 29 Μαΐου έως την Παρασκευή 1 Ιουνίου».