Ικαριώτες Πρόσφυγες στο Β Παγκόσμιο Πόλεμο Α μέρος

https://www.youtube.com/watch?v=C625SYZQJ9U

Τετάρτη 23 Μαΐου 2018

Ο γυναικείος αθλητισμός στην Ικαρία



 O Διαγόρας Ικαρίας έμεινε στη Β' Εθνική γυναικών στο ποδόσφαιρο, ο Αθλητικός Όμιλος Μεσαριάς (με τα κόκκινα στη φωτο), αποφάσισε να κατεβάσει ομάδα ποδοσφαίρου στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής γυναικών και η Αληθινή Κουτσού μέχρι πριν λίγες μέρες στο Διαγόρα και πρώτη
σκόρερ στη χρονιά που ο Διαγόρας κατέκτησε το πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, πήρε μεταγραφή για την πρώτη εθνική κατηγορία και τις Ελπίδες Καρδίτσας, που ήρθαν δεύτερες στο πρωτάθλημα που μόλις τελείωσε και ετοιμάζεται να παίξει και σε ευρωπαϊκό αγώνα.


Παράλληλα λειτουργούν τμήματα μπάσκετ κορασίδων σε Διαγόρα και Ίκαρο (εκεί και βόλεϊ γυναικών, αλλά και μπάσκετ γυναικών που θα αγωνιστεί για την άνοδο στην Α2 τον Ιούνιο στην Αθήνα).

Ποιός είπε ότι ο γυναικείος αθλητισμός στην Ικαρία, δεν είναι αξιοπρόσεκτος;

 Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΑΟΜ. 

Η αποφαση παρθηκε ο κυβος ερριφθη μετα απ 3 χρονια υπομονη μονο με προπονησεις και λιγα φιληκα αποφασιστηκε η γυναικεια ομαδα ποδοσφαιρου της Μεσαριας να δηλωση συμμετοχη στο πρωταθλημα της Γ εθνικης κατηγοριας.Καλη αρχη και καλη επιτυχια στα κοριτσια και στον προπονητη που περιμεναν πως και πως αυτην την στιγμη.Και ισως να ειμαστε το μοναδικο νησι στην Ελλαδα που εχουμε κατεβασει 2 ομαδες σε εθνικη κατηγορια. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΧΟΡΗΓΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ.